❤ Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 hari pada 11th November 2014 dengan potongan harga sehingga 94%. 



Terdapat Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale. 

Mark your calendar and Jom Gegarkan Jualan Hebat ini dengan klik link ni : Jualan Hebat 

Any update tentang jualan besar-besaran ini sila ke Lazada Malaysia !! 

Ini adalah Blogger Giveaway Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama Kisah Emas Putih. 11 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah berjumlah RM 700! Untuk sertai contest ini, sila ke blog Kisah Emas Putih dengan ke link ini : LINK CONTEST .


Catat Ulasan

37 Ulasan

  1. assalamualaikum lya...bestnya nak join juga la..:)

    BalasPadam
  2. Mcm nak join jeee
    Gud luck kak lya

    BalasPadam
  3. semoga berjaya lya ... banyak tu RM nya ...

    BalasPadam
  4. Asalam..wow!! memang berribu2 rakayat malaysia khasnya blogger klik laman Lazada ni..nak tengk mlah apa yang ada nanti..tapi malam ini Etuza nak BW dulu, so dont' bring me here hehehe...bak kata org putih..

    BalasPadam
  5. Asalam..wow!! memang berribu2 rakayat malaysia khasnya blogger klik laman Lazada ni..nak tengk mlah apa yang ada nanti..tapi malam ini Etuza nak BW dulu, so dont' bring me here hehehe...bak kata org putih..

    BalasPadam
  6. Etuza nak klik lagi manatau ada entry lya terlepas baca..give me chance ya..peluang nak klik entry lah..hehehe

    BalasPadam
  7. Semoga bertuah & berjaya... all the best!!

    BalasPadam
  8. all the best kak, moga murah rezeki

    BalasPadam
  9. gudluck sis...

    BalasPadam
  10. bestnya contest lazada ni. btw done follow here, follow mine too :) - Noob

    BalasPadam
  11. wahhh hadiah dia terbaiklah... all the best..good luck

    BalasPadam
  12. banyak benda mahu di borong ayuh jangan lepaskan pelung yang sedia ada ini

    BalasPadam
  13. All the best!
    Singgah dari segmen yang sama..Jemput singgah ke blog:)

    http://www.azhafizah.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat-lazada-malaysia.html

    BalasPadam
  14. singgah sini http://mie-cyber.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. Singgah dari GA yang sama. Gud luck =)

    http://izahafizah.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam
  16. good luck..nad datang dari segmen yang sama jemput singgah blog http://miszrockers.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam
  17. Assalam,
    Gud Luck
    Singgah BW
    Dari segmen GA yang sama
    Jemput balas singgahan : http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/10/giveaay-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam
  18. good luck..
    singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam
  19. Salam singgah dari segmen yang sama....semoga berjaya sis...

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam
  20. Perghh..pergh..terbaik ah. Goodluck kak lya.

    BalasPadam
  21. singgah sini, balas kunjungan sis ke blog Murni
    Semoga berjaya!

    BalasPadam
  22. GOOD LUCK, SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA.. (",)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam
  23. goodluck...singgah dari segmen yang sama http://www.ciksiti.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam
  24. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam
  25. Singgah dari GA yang sama (^^,)
    Jemput join GA sy jg yer: Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom

    Good luck (^^,)

    BalasPadam
  26. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    Dari segmen yang sama.. Gudluck.. :-)

    BalasPadam
  27. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  28. Assalam. All the best! ^_^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.