❤ Top Commentators August 2014 Blog Akif Imtiyaz ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Tengah Hari Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah syukur masih lagi diberi nyawa oelh Allah SWT untuk terus mencoretkan sedikit kata diruangan maya ini ...Jumaat 5 September 2014..Antara sedar dengan tak sedar hari ini telah masuk hari kelima bulan September...Seperti ada sesuatu yang tak lengkap jer kalau setiap awal bulan takde entry mengenai TOP COMMENTATORS ..Ok,Lya dah buat entry TOP COMMENTATORS ni beberapa hari lepas tapi asyik tergendala dalam draf jer ..tengah hari ni baru dapat publish kat sini ....

Terlebih dahulu sebelum Lya umumkan 10 insan bertuah yang sudi meninggalkan komen kat Blog Akif Imtiyaz ..Lya ingin mengucapkan  terima kasih kepada sahabat yang sudi singgah dan sudi meninggalkan komen untuk Blog Akif Imtiyaz..Walaupun entry yang Lya tulis tak der la best sangatttt , masih ada sahabat yang sudi baca dan sudi tinggalkan komen ..Terima kasih sahabat .. !!!! Nanti jangan lupa datang lagi ya.Jangan terasa kalau Lya tak sempat terjah blog sahabat ...Lya akan usahakan untuk terjah jika ada kelapangan waktu ... !!!!



Jom kita tengok siapa dia yang rajin komen kat Blog Akif Imtiyaz dan telah tersenarai untuk Bulan August 2014...Inilah dia 10 blogger yang paling rajin meninggalkan komen kat sini ...Jom kita terjah blog diaorang jom... Jangan lupa Follow diaorang ya ...

Top Commentators August 2014 Blog Akif Imtiyaz



❤ Thanks .......... ❤

Azhafizah Md Nor -  Si Hati Merah Jambu
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK - Life Is Beautiful...Don't Waste It
Tyy Markisa -  Tyy DiHati Story
Asha Lya -  Asha Lya
Khir Khalid - Khir Khalid
Maria Firdz - Myfirdz-Trulylove
Ismi Ana - Diari Si Kosong
Norhasniza Khalid - MamaNiza
Normi Nieza - Blog Cik Nor 
IkhwanYusuff - DuniaKita94


Tak lupa juga Lya nak ucapkan terima kasih kepada ‘'Silent Reader’' yang sudi singgah membaca entry Lya...Ada masa nanti datang la lagi ..Kedatangan anda ke Blog Akif Imtiyaz amat Lya alu2kan ..

Akhir kata dari Lya untuk sahabat semua ..Salam Ukhuwah Fillah .Semoga ikatan ukhuwah yang terbina merapatkan lagi silaturrahim sesama kita walau hanya di alam maya ...Moga silaturrahim yang terjalin akan terus kukuh dan teguh ... InsyaAllah ... Happy Blogging Yaaaaa !!!


Catat Komen

29 Ulasan

  1. nampak benau tak selalu singgah blog lya...tahniah pada mereka... :)

    BalasPadam
  2. Hai, jemput join GA di bawah.. Hadiah dia seriously best2 semuanya. Rugi kalau tak join..

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    BalasPadam
  3. bestnya dapat jadi top komentar :)

    BalasPadam
  4. tahniah semua..mana2 pun fiza mesti ada..heheh

    BalasPadam
  5. tahniah pada yang tersenarai.. :)

    BalasPadam
  6. Wah banyaknya diaorang komen.. memang layak la bergelar top komentar.. apapun tahniah buat mereka..

    BalasPadam
  7. mcm mn ye nk check top comentor ni? hehehe

    BalasPadam
  8. terhebattlah semua commentators ehehe.. memang memiliki jari yang paling runcing hehe

    BalasPadam
  9. tahniah kepada yg tersenarai..

    BalasPadam
  10. tahniah semua !! rajin betul mereka jadi pengomen setia... hihi

    BalasPadam
  11. asslmkm kak lya.. tahniah buat mereka semua.. :)

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum dan salam singgah BW dari blog Mia Liana...wahh...tahniah kepada mereka semua...

    BalasPadam
  13. Nanti saya singgah entries lain ye.
    Rini nak bawak anak-anak jalan.

    BalasPadam
  14. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam
  15. Hoho..tahniah pd mereka2 semua. :)

    BalasPadam
  16. Tahniah yang berjaya komen banyak-banyak huhu
    bila nama nak naik ni

    BalasPadam
  17. wahh first on top tu..tahniah semua..thanks kak lya

    BalasPadam
  18. Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah.. tersenarai juga saya. T kasih Lya & tahniah juga kpd rakan2 yg lain.. :)

    BalasPadam
  20. kathy makin hilang dari senarai..

    BalasPadam
  21. wuuu nak tersenarai jugak!! T_T
    tahniah buat semua..:)

    BalasPadam
  22. Lya pun da terselit tq kak pun slalu singgah blog lya

    BalasPadam
  23. Semua top komentor otai2. memang susah nak makan

    BalasPadam
  24. assalamualaikum lya....tahniah2 buat semuanya...:)

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.