❤ Segmen Ben Ashaari : Impian Ku,Seorang Blogger ! ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

NAK JOIN .. KLIK BANNER YA !!!!!
Ok pagi ni Lya join Segmen kelolaan Blogger femes Ben Ashaari ...Sebenarnya dah tahu yang En Ben nak buat segmen ni sejak semalam lagi ..Tak sangka pulak pagi ni dah dipublish ..Ok untuk sapa2 yang nak join tu boleh KLIK jer banner kat atas ya..Jom la JOIN sama2..Segmen ni En Ben buat kejap jer tau.Malam nanti jam 8 malam En Ben akan TUTUP Segmen ni..Apalagi cepat2 JOIN..

Latar Belakang Lya 
Ok..Banner dah letak kat atas...Sekarang ni nak citer sikit tentang latar belakang Lya secara ringkas..Ok Lya sebenarnya isteri kepada En Suhaimi Abd Aziz,seorang Surirumah sepenuh masa sejak 11 tahun lalu .. Lepas jer sah nikah terus dapat title Surirumah sepenuh masa..Umi kepada tiga cahayamata Insyirah,Iman & Akif.Lya berasal dari Negeri Terengganu dan sekarang menetap di Kuantan,Pahang.

Kelebihan Blog Akif Imtiyaz3
Kelebihan Blog Akif Imtiyaz3 ni ..camner nak cakap ya ..Kan kalau cakap lebih2 kan ada pulak mulut yang duk menyindir..Tapi dah namanya join segmen dan perlu cerita tentang kelebihan blog ni ..Lya citer la sikit ..Blog ni di beri nama sempena nama anak bongsu Lya ..Mula2 Lya create blog ni sebab nak citer kisah anak2 dan berkongsi tentang motivasi dan juga agama kat dalam blog..Bukan untuk tatapan sesiapa pon sekadar curahan hati sendiri je ..Tapi lama kelamaan bila dah ada yang sudi singgah juga sudi baca Lya dapat satu semangat untuk berkongsi info2 berguna kat dalam blog untuk tatapan sahabat2 Lya ..Kelebihan mungkin cara penulisan Lya yang santai kot..tak terikut2 dengan penulisan orang lain sebab Lya menulis dari hati ..Tak suka nak tiru cara penulisan orang lain sebab bagi Lya biarlah kita ikhlas menulis dan keikhlasan itu datangnya dari hati ... BARU SYIOKKKK !!!!!

Impian Sebagai Seorang Blogger 
Impian Lya sebagai seorang blogger ..Hehehe blogger eeaaaa ..Rasa suka je bila orang gelar kita blogger hehehehe..Impian Lya kalau boleh biarlah apa yang Lya publish kat Blog ni mendapat manfaat untuk orang lain di luar sana..Semoga penulisan Lya mendapat sedikit ruang dan perhatian daripada orang lain walaupun  Lya tahu penulisan Lya tak sehebat mana tapi kalau sudi singgah sudi tinggalkan komen membina Lya sangat2 menghargainya..Setahun berblogging Lya dah dapat ramai sahabat dari kalangan blogger,semoga ikatan ukhuwah yang terjalin akan terus kekal selamanya.InsyaAllah,Kalau boleh Lya nak juga menjana pendapatan melalui Blog untuk DUIT TABUNG buat anak2.Moga impian menjadi kenyataan.Anak2 Lya suka sangat bercuti ..Kalau ada yang nak SPONSOR PERCUTIAN kami sekeluarga sangat2 dialukan..Moga murah rezeki..Aaamin aamin aamin...

Ok dah siap !!!!!!!! ....  Meh join sekali .........
SEGMEN INI AKAN TAMAT PADA 11 September 2014 Jam 8 Malam ...


Catat Ulasan

73 Ulasan

  1. Selamat berblogging , Chaiyok!!!

    BalasPadam
  2. fae tau merapu je dlm blog fae hehe

    BalasPadam
  3. Org terangganu kiter ni..hihi..

    BalasPadam
  4. salam perkenalan, selamat bersegmen! :)

    BalasPadam
  5. semoga impian menjadi kenyataan! =)

    BalasPadam
  6. moga impian terlaksana :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  7. Selamat bersegmen ... Semoga berjaya ...

    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam
  8. hello helllo.. mama datang lagi... wahh... bocor rahsia mu.. hihi

    BalasPadam
  9. Huhu.. Blog yg berasal utk diri sendiri akhirnye menjadi blog persinggahan. Siyesly tulisan kak Lya dalam blog, best2 belaka. Btw selamat bersegmen kak Lya. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Aniss...tang mana yg best pon akk tak tahu huhuhu

      Padam
  10. Moga impian akak tercapai sama2 kita suport sesama bloger hhee

    BalasPadam
  11. SALAM..MEMBALAS KUNJUNGAN..follow here..^_^

    BalasPadam
  12. Salam.. balas kunjungan dr segmen yg sama ;)

    http://myalycia.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. wah wah.. sponsor cuti..hikhik... happy blogging kak lya :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  14. Semoga maju jaya dalam dunia blog Malaysia .. :) kena yakin boleh.

    BalasPadam
  15. salam perkenalan dr segmen yg sama kak! :D

    Dah follow sini :D

    BalasPadam
  16. salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^
    http://www.errakyra.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impianku-seorang.html

    BalasPadam
  17. salam, Dhiya ada tag anda untuk jawab soalan2 dalam liebster award. Sudi sudilah jenguk blog dhiya ye.

    BalasPadam
  18. sy pon orang terengganu. salam kenal. hee :)

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  19. Walaupun baru setahun tapi Lya dah macam otai blogger tau ^_^

    BalasPadam
  20. yumida pun nak klo ada yg nak taja percutian...seronok bergelar blogger, dunia berkongsi maklumat tanpa sepadan..apa yg dibuat, itulah dishare kat blog

    BalasPadam
  21. Hari ini blogwalking baca kisah impian ku seorang blogger dihampir setiap blog! Menarik...

    BalasPadam
  22. Wah, Abg Ben kita pun menjelma kat komen tu ^_^

    BalasPadam
  23. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    BalasPadam
  24. All the best sis...

    Blog CHK bertukar ke link baru. Jemput singgah :)

    kathyrbain.blogspot.com

    BalasPadam
  25. jumpa geng surirumah. boleh la minta tips uruskan rumah, anak2. baru 9bulan jd surirumah sepenuh masa.

    semoga impian menjadi kenyataan

    BalasPadam
  26. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  27. semoga rezeki bertambah dengan berblogging ni..all the best kak lya

    BalasPadam
  28. Singgah jenguk kawan lama..good luck.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  29. insyaAllah dear....moga tercapai impian tu

    BalasPadam
  30. Semoga berjaya mencapai impian... aamiin. Slmt bersegmen Lya.. :)

    BalasPadam
  31. Betul k.Lya..
    Shikin pun rasa bangga bila gelar diri sendiri..
    "Am a blogger."

    BalasPadam
  32. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  33. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah balas kunjungan...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  34. Assalam.. rajin akak, husna dah tak sempat.. hahaha..

    klik nuffy lactacyd utk kak lya..:)

    BalasPadam
  35. Salam perkenalan ...
    Best dpt cuti2 msia..sponsor lak tu
    Gud luck ye!
    sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
    tellingstory11.blogspot.com

    BalasPadam
  36. Hai kak selamat berblogging....

    BalasPadam
  37. keep blogging ye!!! ida sokong darii jauhhh wiwiwiiwii ~

    BalasPadam
  38. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  39. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.