❤ Ranking Alexa Blog AkifImtiyaz3 10 September 2014 ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Ranking Alexa Blog AkifImtiyaz3 ... Alhamdulillah sekarang dah makin mengecil dah berbanding waktu mula2 Lya berblogging dulu .. Dulu tak pernah masuk rank langsung huhuhuhu..Sekarang ni alhamdulillah dah tersenarai dah ...Bukan senang nak maintain sampai ke tahap ni ...Kena rajin update kena rajin BW kena rajin2 semua la ...Pendek kata kena RAJIN !!!

Sebenarnya Lya ni jenis tak berapa nak check sangat ranking Alexa sebab Lya jenis takut nak check .. Takut tetiba ranking menjunam ... Tapi hari ni tergerak hati pulak nak check RANKING ALEXA...Biasa kalau Lya check ranking Alexa nikan ..Lya tak publish entry hehehe ..Lya suma screen shoot jer simpan kat lappy..Tapi arini rasa cam nak buat entry la pulak..

 Jom kita tengok rank Blog Lya ni duduk kat tahap mana..Alhamdulillah sekarang Blog Lya berada di kedudukan 1,174 untuk Rank kat Malaysia ..Ok la tu setelah setahun berblogging sampai ke tahap ini. Syukur.Anda pula bagaimana?? Haaa kalau rasa2 nak check ranking Alexa anda boleh jer  KLIK SINI ..





Catat Ulasan

48 Ulasan

  1. saya baru cek...4,000++ lagi...apa2pon tahniah yer lya...tak sia2 usaha lya selama ini...^_^

    BalasPadam
  2. Tahniah Lya, ranking yang hebat... Zumal dah menjunam jauh. Hehe ^_^

    BalasPadam
  3. Yt takde yg rank malaysia. Nampak sgt blog udang geragau. Hahaha.

    BalasPadam
  4. waaa...tgi ni :) *thumb up*

    btw, bw dr link kak mia ^__^

    BalasPadam
  5. ranking blog fae toksah ckplah hahaha

    BalasPadam
  6. lama dah x semak alexa
    tahniah buat akak..akak rajin update blog..insha Allah sure rank alexa makin bertambah baik nanti

    BalasPadam
  7. Tq Akif atas kunjungan. Ini kunjung balas Abah.

    BalasPadam
  8. perghhh... terbaik sis... bleh jadikan inspirasi.. tahniah

    BalasPadam
  9. semoga ranking alexa blog ini terus bertambah maju :)

    BalasPadam
  10. Meningkat dgn jayanye.. Tahniah kak Lya. :)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah Tahniah Lya... semoga terus sukses... aamiin.. :)

    BalasPadam
  12. tahniah..semoga terus maju.. ^_^

    BalasPadam
  13. hebat la sis..tahniah..rank malaysia tu terbaik..

    BalasPadam
  14. Lya mrg cek benda ni mcm makin sbr bab tu mls nak jenguk hhee

    BalasPadam
  15. Wah ... Hebat tu ...
    Saya xpernah cek pun ranking nih ...
    Malu lah ...

    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam
  16. Mavles la k.Lya.
    Saya jauh ketinggalan.

    BalasPadam
  17. tahniah..usaha lagi sikit lya..

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.