❤ Bila Akif Mintak Belikan Baby Kat Pasar ... ❤

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Umi duk mengadap FB ..tengok satu post sahabat fb yang poskan gambar baby ... Akif tumpang layan sekali .. Lawak terjadi bila Akif mintak belikan baby kat pasar .. Adoiii anak bertuah Umi ni .. Mana ntah dia dengar ada jual baby kat pasar .Alahai anak Umi ..!!! Rasa nak gelak sambil golek2 jer Umi dengar.Mana datang lerr idea dia nak pergi beli baby kat pasar ... 

Bila Umi cakap mana ada orang jual baby kat pasar ..Akif kata kalau takde jual kat pasar jom la kita beli baby comel kat ''SUPERMARKET''..Hikhikhik Akif bikin Umi gelak separuh sedar hahahaha ... Ni tak citer lagi kat abah dia ni ..Agak2 kalau citer mesti ketawa tak henti2 la En hubby ..




Catat Komen

19 Ulasan

  1. kalau ada,aunty pun nak beli taw!kikiki

    BalasPadam
  2. kalau la ade bby kat pasar.. nak anis gi beli sekarang..hihi.. comel je akif nie.. bijak.. :)

    BalasPadam
  3. hahahaha...ingat senang ke org nak jual baby kat pasar..lawakla akif ni...

    BalasPadam
  4. Akif mintak adik ler tew. Dia dah bosan jadi bongsu. Ekekeke

    BalasPadam
  5. hahahaha jauhnya akif berfikir... sistem2 dah start berhubung lettewww

    BalasPadam
  6. Hihihi. Best nya kalau baby ada jual dekat pasar akif. ^_^

    BalasPadam
  7. Haha... Baby kt pasar..baby kailan ada la akif.. Hehe

    BalasPadam
  8. Hehee.. pasar mana nak cari tu.. :D

    BalasPadam
  9. lawak je Akiff ni..bestla kalau ada jual

    BalasPadam
  10. Pandai betul mintak macam tu... nak adik sgt nie! :D

    BalasPadam
  11. Akif sayang, baby takde jual kat pasar.
    Mintak kat mak ye xD

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.