❤ Entry Penghargaan - Terima Kasih Bro Hasrul Hassan ❤

July 20, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Lepas sehari sehari nak buat satu entry BLOGLIST RAMADHAN BLOGGER HASRUL HASSAN.. Lama jugak entry ni duk MELAPAK kat DRAF ..Arini baru sempat UPKAN entry ..

Haa aaahhh jangan tak tahu ''kalau tak tau nak bagitau la ni  '' Blog Lya tersenarai antara 15 Blog yang melekat kat Bloglist Ramadhan Bro Hasrul Hassan ...



Artikel Menarik yang Lain

30 Sahabat Setia

  1. Tahniah akak bloger femes tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Lya..tu la bkn senang kan blogger femes nk komen kt blog kita

      Delete
  2. kan?? haritu bila abang hasrul komen kat sha punya entri pun rasa bangga je... maklumlaaa... otai yang komen... semangat je rasa... dari entri meroyan terus buat entri baik2 je sikit... hihi..

    tahniah kak lya !

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah bestnya tunsha. saya tak pernah pun bro HH singgah melainkan masa join segmen yang dianjurkan huhu

      Delete
  3. Fuh Kak Lya. semakin hebat la pasni.
    Entry Kak Lya pun rasa macam sehari lebih dari 2 kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada tips tak cmna kak Lya boleh jadi banyak top komentor di banyak blog yg arz lawati huhu

      Delete
    2. Ya Arz..lbh dr dua sehari..alahai tips dia kena rajin BW kat blog org lain la hehehe

      Delete
  4. Wah..tahniah..siapa tak kenal blogger Hasrul Hassan kan..Wanie start blogging pun sebab baca blog dia..wahh..congrates..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wanie. sama la saya pun. banyak tips yang arz guna pakai hari ini dari blog HH

      Delete
    2. Kak Lya pon byk dpt tips kat blog Bro HH jugak Arz

      Delete
  5. Tahniah k.Lya. Lama tak singgah sini. Kui kui kui~

    ReplyDelete
  6. Kalau blogger terkenal singgah dan beri komen...alahai, teramatlah bangganya. Inikan pula dapat melekat dibloglist beliau...bertambah2lah gembira! Bertuah sungguh!
    Saya pun teramat gembira dan bangga juga bila Lya sudi dtg singgah dan komen di blog RM... Terima kasih Lya...dan Tahniah! Anda memang blogger yg aktif dan rajin... Amat dihormati dan dihargai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq BM..alahai kita sebenarnya tumpang bangga bila BM sudi komen kt blog ciput kita nie..bangga kejap ..

      Delete
  7. Alhamdulillah...tahniah Lya...blog Lya dah bukan cicit bilis dah ni...dah ikan besar dah ni...^_^

    ReplyDelete
  8. Bila blogger terkenal singgah dan komen mmg seronok dan rasa dihargai kan...

    ReplyDelete
  9. bestla dapat dok dalam bloglist otai ni..congrats kak lya

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.