❤ Entry Penghargaan - Terima Kasih Bro Hasrul Hassan ❤

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Lepas sehari sehari nak buat satu entry BLOGLIST RAMADHAN BLOGGER HASRUL HASSAN.. Lama jugak entry ni duk MELAPAK kat DRAF ..Arini baru sempat UPKAN entry ..

Haa aaahhh jangan tak tahu ''kalau tak tau nak bagitau la ni  '' Blog Lya tersenarai antara 15 Blog yang melekat kat Bloglist Ramadhan Bro Hasrul Hassan ...



Catat Ulasan

30 Ulasan

  1. Tahniah akak bloger femes tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Lya..tu la bkn senang kan blogger femes nk komen kt blog kita

      Padam
  2. kan?? haritu bila abang hasrul komen kat sha punya entri pun rasa bangga je... maklumlaaa... otai yang komen... semangat je rasa... dari entri meroyan terus buat entri baik2 je sikit... hihi..

    tahniah kak lya !

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah bestnya tunsha. saya tak pernah pun bro HH singgah melainkan masa join segmen yang dianjurkan huhu

      Padam
  3. Fuh Kak Lya. semakin hebat la pasni.
    Entry Kak Lya pun rasa macam sehari lebih dari 2 kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tips tak cmna kak Lya boleh jadi banyak top komentor di banyak blog yg arz lawati huhu

      Padam
    2. Ya Arz..lbh dr dua sehari..alahai tips dia kena rajin BW kat blog org lain la hehehe

      Padam
  4. Wah..tahniah..siapa tak kenal blogger Hasrul Hassan kan..Wanie start blogging pun sebab baca blog dia..wahh..congrates..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wanie. sama la saya pun. banyak tips yang arz guna pakai hari ini dari blog HH

      Padam
    2. Kak Lya pon byk dpt tips kat blog Bro HH jugak Arz

      Padam
  5. Tahniah k.Lya. Lama tak singgah sini. Kui kui kui~

    BalasPadam
  6. Kalau blogger terkenal singgah dan beri komen...alahai, teramatlah bangganya. Inikan pula dapat melekat dibloglist beliau...bertambah2lah gembira! Bertuah sungguh!
    Saya pun teramat gembira dan bangga juga bila Lya sudi dtg singgah dan komen di blog RM... Terima kasih Lya...dan Tahniah! Anda memang blogger yg aktif dan rajin... Amat dihormati dan dihargai :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq BM..alahai kita sebenarnya tumpang bangga bila BM sudi komen kt blog ciput kita nie..bangga kejap ..

      Padam
  7. Alhamdulillah...tahniah Lya...blog Lya dah bukan cicit bilis dah ni...dah ikan besar dah ni...^_^

    BalasPadam
  8. Bila blogger terkenal singgah dan komen mmg seronok dan rasa dihargai kan...

    BalasPadam
  9. bestla dapat dok dalam bloglist otai ni..congrats kak lya

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.