❤ CPUV Nuffnang ~ Waku Doki Campaign ❤


Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...



Alhamdulillah tadi Lya berkesempatan menjenguk akaun Nuffnang .. Syukur alhamdulillah melekat satu lagi CPUV daripada pihak Nuffnang untuk blog Lya . '' Waku Doki Campaign ''Rezeki di bulan Ramadhan Al Mubarak.Terima Kasih lagi sekali Mr Nuffnang dan juga pihak pengiklan yang masih sudi beriklan untuk Blog Lya.Jangan lupa nanti bagi la lagi ..lagi lagi dan lagi ...

Waku Doki Campaign apa tuuu ?? Sekali dengar cam JEPUN daaaa .. Lya tak tahu jugak apa benda tu Lya google jap tadi dapat jugak tahu sikit2 mengenai Waku Doki Campaign ni ..  

Wakudoki Dance Contest (“the Contest”) is organized by Toyota Motor Asia Pacific Pte Ltd (“the Organizers”).Ooo Toyota punya kempen la ni ...  Iklan berdurasi 1:46 memaparkan seekor gorilla sedang asyik menari bersama beberapa lelaki dalam sebuah hutan .. Nak tahu kisah selanjutnya jangan lupa tonton iklan ni tau  ..Waku Doki Your Way To Tokyo ..



Thanks Mr Nuffnang & Toyota

Terima kasih juga untuk semua sahabat Lya kerana masih sudi menabung Mr Nuff  yang menari2 kat Blog Lya.Terima Kasih daun keladi nanti ada masa KLIK lagi lagi lagi dan lagi ..Thanks All !!!

Alhamdulillah kempen '' Kastam Malaysia '' masih lagi berjalan..Dapat pula satu lagi CPUV dari Mr Nuff ..
Syukur syukur .. Semoga semangat berblogging makin berkobar2 lepas nie ..


Catat Ulasan

21 Ulasan

  1. Rezeki bulan Ramadhan. :)

    BalasPadam
  2. tahniah kakak! semoga makin murah rezeki tau! :)

    BalasPadam
  3. sama kita dapat jugak.. tp tak dgr suara lagi.. sebab pc opis takder la pulok.. hehehhe

    BalasPadam
  4. All the best sis..

    BalasPadam
  5. alhamdulillah , rezeki ramadhan ... saya x tgk lagi ...

    BalasPadam
  6. tahniah..sy pun bru dpt iklan yg same..eheh

    BalasPadam
  7. salam. tahniah tahniah tahniah hehe

    BalasPadam
  8. excited nak tengok iklan tu menari2 kat blog
    moga kita sentiasa dimurahkan rezeki dpt cpuv
    suka tgk kalau earningnya beranak pinak..hepi!

    BalasPadam
  9. Tahniah Lya... Moga makin masyuk yer :)

    BalasPadam
  10. alhamdulillah dan tahniah, rezeki Ramadhan

    BalasPadam
  11. Rezeki Ramadhan tu kak tahniah

    BalasPadam
  12. tahniah....akak pun dapat gak.....

    BalasPadam
  13. Congrats Kak Lya..bestnya daat CPUV baru lagi

    BalasPadam
  14. Best betul dpt cpuv baru......

    BalasPadam
  15. tahniah kak lya.. nampak nanti husna klik2 ye..;D

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.