❤ Segmen : Cari Followers Mei ! ❤

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah petang ni Lya berkesempatan join satu lagi Segmen yg dikelolakan oleh blogger
Suriana Abdul Kadir , pemilik blog GoGeous Lover  .. Jom sama2 kita support rakan blogger kita !!


Jom sertai dengan cara-cara mudah seperti yang berikut:
1. Follow blog beliau.
2. Follow circle beliau.
3. Buat new post: Segmen : Cari Followers Mei !
4. Save ordinary banner kat atas tu dan link ke entry segmen.
5. Publish post anda dan tinggalkan link post dalam ruangan comments yang enti segmen.

Tarikh tutup: 31 Mei 2014
Ganjaran: Semua yang join akan muncul dalam ruangan bloglist Suriana.. Suka tak? Apa tunggu lagi. Jomlah sertai sekarang...
Next step: Jangan lupa untuk blogwalking ke peserta lain ye..

Sekian.. Wassalam..

Catat Ulasan

24 Ulasan

  1. gud luck kak lya.. mcm nk join..hihi

    BalasPadam
  2. Wah banner segmen ada gambar kita yer... Nak join la jap lagi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la pasal gambar kiterr tu hehehe ..
      meh join meh join ..

      Padam
    2. Hehe... Dalam proses :))

      Padam
  3. http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/05/segmen-cari-followers-mei.html

    done follow sini.. datang dari segmen yang sama.. blog awak menarik.. cantik gitu.. huhuhu.. visit and follow my blog back ok?? bye2~

    BalasPadam
  4. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen : Cari Followers Mei !
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-cari-followers-mei.html

    BalasPadam
  5. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen : Cari Followers Mei !
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-cari-followers-mei.html

    BalasPadam
  6. datang dari segmen yang sama
    follow #416

    http://niyazzarra.blogspot.com/2014/05/segmen-cari-followers-may.html

    BalasPadam
  7. salam ziarah :)
    singgah dari segmen yang sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/05/segmen-cari-followers-mei.html

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.