❤ Segmen Blog Review by faizuddinfuad.com ❤


Salam Ukhwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Jom join Segmen Blog review by faizuddinfuad.com ..

Lya citer sikit tentang blog faizuddinfuad.com .. Blog faizuddin fuad merupakan blog yang memaparkan informasi mengenai tips berblogging , tutorial dan maklumat yang bermanfaat untuk para pembaca.

Bagaimana nak sertai segmen menarik ini ?

- Copy banner & buat satu posting sebagai promotion kepada segmen ini
- Tinggalkan url blog korang dekat ruangan komen blog penganjur 
- 50 blog terawal akan diREVIEW secara beperingkat .

Haa senang kan ..takder syarat yang susah pon untuk diikuti .. Hanya syarat mudah jer ..Apalagi jom la kita pakat join ramai2 ... Ingat tu 50 blog TERAWAL akan di review ..Jadi apa tunggu lagi jom la jadi 50 TERAWAL yang menyertai ...

Kalau rajin jom la follow sekali ..Alang2 dah sertai segmen ni boleh la Follow blog beliau walaupon takder permintaan FOLLOW kat syarat segmen ni..Jom jom jom ...


Catat Ulasan

35 Ulasan

  1. Balas kunjungan dari segmen yang sama. Salam sayang :)

    http://namayangteratas.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review.html

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen yer Lya :)

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yang sama :D
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-faizudinfuadcom.html

    BalasPadam
  4. http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segment-blog-review.html

    dah join juga

    BalasPadam
  5. Salam blogger :) Dari segmen yang sama ^^ http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-faizudin-fuad.html

    BalasPadam
  6. salam..
    saya pun join segmen yg sma.. good luck jgak ;) follow awk..

    BalasPadam
  7. Assalammualaikum..membalas kunjungan dari segmen yang sama..good luck..

    BalasPadam
  8. Kunjungan balas dari segment yang sama.. and follow... good luck to.. Do keep in touch then..

    http://feycasnowie.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-faizudinfuad.html

    BalasPadam
  9. heheheheh balas singgah dr segmen yg sama... salam perkenalan...

    BalasPadam
  10. Gud luck, singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review.html

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.