❤ Kejayaan @ Kegagalan ❤


Assalamualaikum ...
Salam Ukhwah Fillah ...
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Dalam hidup ini hanya ada 2 pilihan, 'Kejayaan atau Kegagalan'.. Pilihan di tangan anda.. Anda yang pilih, anda yang tentukan...

Kalau baik yang kita berikan, baik jualah kita dapat. Kalau buruk yang kita berikan, maka buruk jualah yang kita dapat.So, every single things yang kita buat dalam seharian, kena ingat bahawa kita akan dapat balik semua tu.....Dunia ni kan macam roda. Remember that ya !!!!


SaYaNg SeLaLu ,
Lya 

Catat Komen

3 Ulasan

  1. Zumal setuju. Buat baik dapat baik, buat buruk dapat pun tentu buruk...

    BalasPadam
  2. kalau nak kejayaan kenalah kuat berusaha...kalu malas nak usaha memang gagal lah jawabnye...

    BalasPadam

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah. Terima Kasih Sudi Singgah Dan Tinggalkan Komen.