Adi Putra La Pulak

November 25, 2017

Adi Putra La Pulak | Ni la anak Umi yang jarang jarang, kadang kadang, bukan selalu dan tak sokmo suka posing. Kalau hala kamera kat dia, memang susah sikit la dia nak posing posing bagai. Tak sama dengan adik dia yang memang kaki posing. Dia jenis opsss tak nak la Umi, tak yah tangkap gambar, tak mo laa gambar gambar, nak buat apa gambar banyak banyak, jangan la tangkap gambar tak suka laaa. Tu laaa yang susahnya ngan budak Iman ni. Susah nau la kalau nak suruh posing kejap. Tapi kalau dia dah start nak bergambar, haa aaaa rajin la dia posing. Tu pon bila mood dia datang. Macam pagi tadi, tetiba pulak dia pakai jaket, pastu siap posing posing kat cermin. 


Kau dah kenapa ni nak oii, nak jadi model tak berbayar ke ni?.. Dah alang alang gitu, Umi apalagi meh la sini Umi tangkap gambar. Klik, klik, klik berjaya jugak la tangkap lima nam keping gambar dia. Tunjuk kat dia.. Ehh nampak smart la macam Adi Putra. Hahahaha Adi Putra la pulak.. Sekali pandang cam Adi Putra hihihi iya iya jer Umi ko ni kan.. Mana ada ni Iman la tak sama aihhh .. Yo laa tak sama. Saja cakap jer, style posing ngan spek itam tu ala ala Adi Putra nak oiiii .. Tak sama laaa. Tak samaaa .. Tak samaaaaaa .. K k k tak sama ... 

Artikel Menarik yang Lain

2 Sahabat Setia

  1. Amboi smartnya anak bujang ;D

    Jemput join :)
    https://mimintalk.blogspot.com/2017/11/blog-hop-giveaway-by-yasmin-aris_51.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.