Selamat Hari Lahir Ke 13 Nur Aina Insyirah

September 20, 2017

Selamat Hari Lahir Ke 13 Nur Aina Insyirah | Cepatnya masa berlalu, harini 20 September 2017 dah 13 tahun usia Kakak Insyirah. Selamat hari lahir ke 13 buat anak sulung dan satu satunya puteri Umi, Nur Aina Insyirah. Umi doakan kakak panjang umur, murah rezeki, jadi anak yang solehah, sentiasa buat Umi abah bangga dengan kakak dan sentiasa ingat Allah walau dimana jua kakak berada. Jangan tinggal solat ya sayang. Semoga kakak dalam lindungan dan redha Allah SWT. Sanah helwah ya kakak. Doa Umi dan abah akan sentiasa mengiringi perjalanan hidup kakak. Aamin aamin.


First time buat Umi, abah, abang iman dan juga adik akif, kakak takde bersama kami untuk sambutan hari lahir kakak tahun ni. Kakak kat asrama huhuhuhu. Umi sedih sejak semalam lagi sebenarnya. Tapi Umi sabar dan tetap sabar. Ya laa biasa tiap tiap tahun boleh jer Umi dan abah peluk cium kakak masa bagi ucapan beday. Tapi kali ni masa Umi call kakak kat asrama pagi tadi, Umi boleh ucap selamat hari lahir jer tak dapat nak peluk cium kakak macam beday beday yang sebelum ni. Cedih sikit la... Tapi kakak okey jer pagi tadi takde laa nangis nangis, kakak jadi anak yang tabah dah sekarang ni. Kehidupan asrama banyak mengajar anak sulung Lya menjadi insan yang tabah. YESSSS SADOKAN HATI wahai kakak. Insyaallah ada masa petang nanti Umi, abah dan adik adik akan lawat kakak kat asrama.


HAPPY BIRTHDAY INSYIRAH !!
HAPPY BIRTHDAY.. !!!! 
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...!!!

SELAMAT HARI JADI INSYIRAH !!
SELAMAT HARI JADI ..!!!
SELAMAT HARI JADI ... 
SELAMAT HARI JADI...
SELAMAT HARI JADI ... !!!!!

SANAH HELWAH YA NUR AINA INSYIRAH !!!! SELAMAT HARI LAHIR !!!
SELAMAT HARI JADI !!!
SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN !

Artikel Menarik yang Lain

11 sang pencerita

  1. Assalamualaikum.. Selamat ulang tahun kelahiran Nur Aina Insyirah

    ReplyDelete
  2. Next birthday kakak dania 25hb...happy birthday kakak Insyirah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh kakak dania pon bulan 9 jugak ke..

      Delete
  3. Happy birthday buat adik Aina. Moga jadi anak soleh & berbakti kepada keluarga especially mak & ayah. Amin :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir kakak..semoga menjadi anak solehah

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.