Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

August 24, 2017

Traveloka Travel Online Rasmi KL2017 | Kuala Lumpur 2017 (KL2017) adalah jenama Sukan SEA ke-29. Sukan SEA  telahpun bermula pada 19 Ogos 2017 dan akan berakhir pada 30 Ogos 2017. Untuk pengetahuan pembaca blog Lya, ini merupakan kali keenam negara kita Malaysia menjadi tuan rumah Sukan SEA. Malaysia sebelum ini pernah menjadi tuan rumah Sukan SEA untuk tahun 1965, 1971, 1977, 1989 dan juga 2001. Alhamdulillah selepas 16 tahun, Malaysia sekali lagi diberi peluang untuk menjadi tuan rumah Sukan SEA (KL2017). 

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Traveloka The Gold Sponsor

Bersempena Sukan SEA 2017 (KL2017), Traveloka menawarkan tawaran hebat promosi istimewa penerbangan dan juga penginapan sepanjang berlangsungnya Sukan SEA 2017. Traveloka telah di lantik sebagai official online travel partner for KL2017 . Bukan itu sahaja, Traveloka turut menjadi Penaja EMAS untuk Sukan SEA ke 29 2017. Sebagai Penaja EMAS  untuk Sukan SEA ke 29 2017 (KL2017), Traveloka telah membuka booth di Bukit Jalil dan pelbagai program serta pertandingan menarik  diadakan di Booth Traveloka di mana anda berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai sehingga RM200,000.Wow ! Menarik pula hadiahnya. Kalau dekat dah lama Lya join sekali. Anda yang berada di Kuala Lumpur jangan lupa singgah ke Booth Traveloka dan join pertandingan menarik yang telah disediakan khas untuk anda. Semoga anda bakal menjadi salah seorang pemenang hadiah yang disediakan oleh pihak Traveloka. Jangan lupa join okey !.

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Traveloka Livestream Page

Untuk anda yang berminat menonton perlawanan Sukan SEA secara live samaada di Fecebook Live atau Youtube Live, anda boleh menonton di Traveloka Livestream Page

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Traveloka Livestream Page turut mengadakan peraduan yang menjanjikan hadiah lumayan buat anda. Anda berpeluang untuk memenangi Travel Voucher bernilai lebih dari RM45,000. Di samping menonton aksi aksi menarik dan mendebarkan di Sukan SEA 2017 (KL2017) anda berpeluang untuk memenangi kupon travel denggan hanya meneka negara mana yang bakal menjadi pemenang untuk setiap acara yang dipertandingkan. Jika tekaan anda betul dan tepat, anda bakal dinobatkan sebagai pemenang.

Bagaimana Cara Untuk Memenangi Kupon Travel Bernilai Lebih Dari RM45,000


Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Bagaimana cara untuk menyertai peraduan dan menang hadiah bernilai lebih dari RM45,000. Lya sertakan di sini cara cara untuk anda menyertai peraduan yang dia adakan..

Cara Untuk Menyertai  
  1. Pilih permainan yang anda mahu ramal pemenangnya. Anda dibenarkan memilih hanya 1 permainan setiap hari.
  2. Masukkan id email anda dan pilih negara mana yang akan menang dalam permainan tersebut.
  3. Kongsi di media sosial dan hantar entri anda untuk memenangi kupon perjalanan dari Traveloka.
  4. Setiap hari permainan yang diramal akan ditukarkan, jadi anda perlu kembali ke website ini setiap hari untuk meningkatkan peluang anda untuk menjadi pemenang
  5. Pemenang bertuah akan diumumkan setiap hari di Traveloka Livestream page.
Jadi apa tunggu lagi jom sama sama join peraduanbersama Traveloka untuk mendapatkan hadiah menarik dan berbaloi baloi. Tak sabar nak menang. Lya pon akanjoin juga nanti.

Tawaran Terbaik Traveloka

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Hello, Malaysia!. Untuk promosi Hello, Malaysia! Traveloka menawarkan diskaun hotel dan penerbangan sehingga 40% . Tempahan hotel dan penerbangan boleh di buat bermula 7 hingga 31 Ogos 2017. Tempahan adalah tertakluk pada terma dan syarat. Hello, Malaysia! pastinya satu peluang terbaik untuk anda melancong ke seluruh pelusuk tanahair di Malaysia.

Hello, Malaysia! memberi anda peluang untuk melihat dengan lebih dekat Malaysia yang sebenarnya. Dengan kos penerbangan dan hotel yang lebih murah dari hari hari biasa, anda berpeluang untuk menjelajah ke seluruh pelusuk negeri di Malaysia. Apa yang membuatkan Malaysia begitu istimewa, pastinya rakyat Malaysia yang ramah tamah sentiasa tersenyum manis. Melihat pemandangan dan keajaiban destinasi terkemuka di Malaysia pastinya saat indah yang tak mungkin dilupakan. Jom sama sama kita terokai tempat tempat menarik yang cukup istimewa di Malaysia.

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Lya pasti anda akan merasai satu keseronokan tak terhingga saat dapat bergelak ketawa bersama teman juga keluarga bercuti di seluruh pelusuk Malaysia. Malaysia negara yang cukup indah dengan pilihan destinasi menarik. Sambil sambil melawat dan menerokai alam semulajadi Malaysia, jangan lupa singgah ke Kuala Lumpur untuk menonton Sukan SEA 2017 (KL2017). Kenangan indah buat anda di samping bercuti dapat merasai sendiri bahang perlawanan Sukan SEA 2017 (KL2017). Orang cakap sambil menyelam minum air. Di samping melawat tempat tempat menarik kat Malaysia, anda berpeluang merasai sendiri kehebatan Sukan SEA 2017. Jangan lupa berikan sokongan tak berbelah bagi anda untuk Malaysia . Malaysia Boleh !...

Muat Turun Aplikasi Traveloka Percuma 

Bagi memudahkan anda, jangan lupa untuk muat turun Aplikasi Traveloka Percuma untuk tempahan tiket penerbangan dan hotel sekarang juga samaada menggunakan Google Play atau App Store di telefon pintar anda. Harga lagi murah dan berbaloi baloi dengan menggunakan Aplikasi Traveloka Percuma.

Traveloka , Aplikasi Traveloka Percuma , Tawaran hebat Sukan Sea 2017 Bersama Traveloka , Hotel Murah Traveloka, Penerbangan Tambang Murah Traveloka, Traveloka Travel Online Rasmi KL2017

Seronoknya bercuti bila Traveloka sentiasa ada bersama. Lagi mudah melancong dengan adanya Traveloka. Ingat hotel dan penerbangan murah INGAT TRAVELOKA ! .. Traveloka teman gembira bersuka ria sambil menikmati percutian lebih murah dan menyeronokkan.

Artikel Menarik yang Lain

10 Sahabat Setia

  1. traveloka stakat ni mmg best kalo booking hotel sbb harga mmg murah

    ReplyDelete
  2. selalu survey kat sini...murah jugak tau traveloka ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak cari hotel kita selalu survey traveloka gak dulu..sebelum cari kat lain w
      hehhee

      Delete
  3. Wahhh lumayannya hadiah, menarik ni!

    ReplyDelete
  4. wah ada contest bestnya..memang selalu usha kat Traveloka untuk hotel.. harga berpatutan ..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Terbaik dr dulu kini dan selamanya..

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.