Irwan Dahnil Singgah Komen Blog Aku !!!

May 01, 2017

Irwan Dahnil Singgah Komen Blog Aku !!! |1 May HARI PEKERJA .. 1 May aku rasa TERUJA.. Teruja campur sekali ngan rasa nak nangis jer rasa... Apa kehal tak teruja oiiii orang SEKUTLAND singgah komen kat blog Lya laa wey. Mau tak terperanjat opkoss laa terperanjat. Nak publish komen pon ketar ketar haha.. Seyess gosok gosok mata kejap sebab nak tengok betul ke tidak ni. Betul ke tidak ni. Dah gosok gosok mata dah bulat bulatkan mata. Sah !! Memang sah dan sahih laaa Tuan Irwan Dahnil traveler blogger yang kini menetap di Scotland, singgah komen kat blog Lya.. Bukan mimpi tau ini realiti 1 May 2017. Tq tq tq .. Teruja tak abih lagi ni hahaha... Sebab teruja lebih laaa Lya up entri ni. Korang kalau teruja mesti korang up entri jugak kan kan kan.. Tok sah tipu laaa .. Tu duk sengeh sengeh gitu tu memang sah laaa tu.. Lya jenis teruja sebab suka akan penulisan beliau kat blog dan juga facebook.. Penulisan beliau jenis mudah NAK HADAM. Santai santai dan banyak ILMU yang boleh kita dapat dari entri beliau. Bila kita suka penulisan seseorang kita akan rasa teruja untuk TUNGGU.. TUNGGU.. TUNGGU dan TERUS TUNGGU apa pulak yang nak di tulis esok, lusa dan seterusnya ... 
 
Nah Lya print screen bukti ni haaaa .. Jeng jeng jeng caya tak korang caya tak ?? TERUJA laaa weyyy .. Kalau orang ganu cakap teruja dooh laluuu .. Bila dah teruja dooh laluuu ni kan, nak reply komen pon typo .. Hehehehe ... Tapi memang Lya sangat sangat menghargai kehadiran Tuan Irwan Dahnil yang sudi MENJEJAKKAN TANGAN beliau untuk meninggalkan sedikit komen.. Terima kasih daun keladi ada masa sila singgah lagi... Kiramg kalau rasa rasa nak mengenali Irwan Dahnil boleh terus ke blog beliau www.irwandahnil.com ... Lya pasti korang mesti suka baca penulisan beliau .. Opkos laa lepas ni korang pon akan teruja nak baca entri entri beliau yang lama lama .. Sila selongkar okey .. 

Artikel Menarik yang Lain

9 sang pencerita

  1. Alhamdulillah...boleh PC ziarah ni...jadi bersemangat lain macam ye kak...

    ReplyDelete
  2. wow lucky akak hehe anyway semoga terus maju jaya berblogging :)

    ReplyDelete
  3. Wah....ini maknanya penulisan dan blog kak lya semakin maju ke hadapan...teruskan

    ReplyDelete
  4. Hahahahaha...ini mmg nampk betul teruja ni haaa...hihihi :D

    ReplyDelete
  5. aida lom pernah terjah blog irwan dahnil.
    nanti kena terjah la kot ni Lya.
    nak juga tau citer org sekutlan :)

    ReplyDelete
  6. wah bagusnya..jalan2 blogwalking boleh eratkan silaturrahim

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..