Focus And Filters Aplikasi Terbaru Dalam Handphone Aku

April 08, 2017

Focus And Filter Aplikasi Terbaru Dalam Handphone Aku | Bila bercakap mengenai aplikasi untuk handphone, aku antara orang yang malas nak menDONLOP aplikasi yang macam macam ada kat play store.. Sebut jer nak aplikasi apabenda.. nak edit gambar, nak edit tulisan, nak buat tu nak buat ni semua ada. Tinggal nak download jer mana satu yang berkenan di hati.. Ok baru baru ni aku duk tengok ramai yang share mengenai satu aplikasi yang di beri nama Focus & Filters. Aplikasi terbaru la kiranya ni, sebab tu la famous amos sekarang. Ramai jugak laa member member duk edit nama dan jugak tulisan guna aplikasi ni.. Bila aku tengok ramai sangat duk share kat wall masing masing hasil kreativiti diaorang buat benda benda ni, aku pon TERJEBAK la jugak. Terus jer INSTALL aplikasi Focus & Filter kat handphone. Emmmm operasi nak memenuhkan memori ajer laaa ni.. Layan jer laaaa..


Focus & Filters , Aplikasi Focus & Filters , PicArt , Aplikasi Terbaru Handphone , Android , Edit Gambar Guna Aplikasi PicArt dan Focus & Filters ,
Ni laa dia aplikasi Focus & Filters .. Dah INSTALL benda ni, apalagi mulakan kerja edit mengedit la kita ...


Focus & Filters , Aplikasi Focus & Filters , PicArt , Aplikasi Terbaru Handphone , Android , Edit Gambar Guna Aplikasi PicArt dan Focus & Filters ,Focus & Filters , Aplikasi Focus & Filters , PicArt , Aplikasi Terbaru Handphone , Android , Edit Gambar Guna Aplikasi PicArt dan Focus & Filters , 
Focus & Filters , Aplikasi Focus & Filters , PicArt , Aplikasi Terbaru Handphone , Android , Edit Gambar Guna Aplikasi PicArt dan Focus & Filters ,

Bila dah download aplikasi Focus & Filters ni kat handphone tangan pon jadi gatal jer nak buat tulisan tu tulisan ni.. gambar tu gambar ni.. Orang kata benda baru rajin laaa layan lama lama nanti sepi laaa gamaknya hehe.. Layan benda ni pon sebab anak anak suka duk mintak edit nama diaorang.. Datang pulak mood rajin aku layan kehendak diaorang. Nanti dah mood ke laut takdo nya nak layan layan edit benda ni hahahaha .. Pasni diaorang dah pro la buat sendiri la pulak .. Dalam duk layan bendalah ni aku nampak pulak gang gang kat facebook duk share hasil kerja diaorang siap esut beegambar lagi.. Pelangi pelangi gitu gambar gambar yang diaorang share.. Nampak cam pro jer edit lagu tu.. Aku pon nak la jugak mencuba asah bakat buat gitu.. Tanya orang tu tak reti tanya orang ni tak tau nak buat guane last last tanya Lyana Ishak blogger merangkap aduk perempuan pelakon polular Remy Ishak hahaha .. Glemer dah Yana pasni kikikikiki..Kim salam kat Remy Ishak naaaa.. Kuakuakuakua .. 

Aku tanya Yana camne nak buat gambar ala ala pelangi tujuh warna siat tulisan gitu.. Yana cakap guna aplikasi PicArt campur ngan Focus & Filters.. Aku apalagi terus cuba buat time tu jugak.. Nampak tak nampak tak excited punya pasal terus layannnnnn.. Tq Yana . Maka bermula laa sesi cuba mencuba .. Taraa ni la hasil yang tak seberapa .. 

Focus & Filters , Aplikasi Focus & Filters , PicArt , Aplikasi Terbaru Handphone , Android , Edit Gambar Guna Aplikasi PicArt dan Focus & Filters ,

Focus & Filters , Aplikasi Focus & Filters , PicArt , Aplikasi Terbaru Handphone , Android , Edit Gambar Guna Aplikasi PicArt dan Focus & Filters ,

Focus & Filters , Aplikasi Focus & Filters , PicArt , Aplikasi Terbaru Handphone , Android , Edit Gambar Guna Aplikasi PicArt dan Focus & Filters ,

Focus & Filters , Aplikasi Focus & Filters , PicArt , Aplikasi Terbaru Handphone , Android , Edit Gambar Guna Aplikasi PicArt dan Focus & Filters ,


Krikk krikk .. masa aku upload kat instagram gambar gambar yang aku edit ni.. Ada la sorang dua duk tanya guna app apa.. Ada yang DM kat instagram mintak buatkan untuk diaorang. Ok nak bagitau kat sini aku guna app PicArt gabung dengan Focus & Filters.. Makanya jadila bendalah lagu ni.. Hehe siap ada yang mintak tolong buat untuk diaorang lagi tu, huhuhu aku mintak ampun maaf laa ya aku tak sempat nak layan buat benda benda ni .. Nanti aku kongsi tutorial lengkap camne edit okey .. Setakat ni dulu untuk kali ni, nanti kalau mood aku baik aku kongsi Tutorial untuk korang.. Tq tau sudi baca entri aku dan singgah blog Akif Imtiyaz.

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 sang pencerita

  1. Saya nak cuba app ni. Boleh main2 dgn nya bila tak tau nak buat apa. So far saya belum download a2 kat hp. Takut memory penuh.

    Download satu je, ok kot,

    ReplyDelete
    Replies
    1. *so far belum download apa2 pun kat hp.

      Delete
  2. phone dah banyak sangat app, takut nak install tapi nak jugak nama cantik mcm akak buat tu heheh

    -ShafyqahAzahar

    ReplyDelete
  3. Saya pun dah cuba dah buat macamni hahaha. tapi hasilnya tak lawa sangat lah yang saya buat.

    ReplyDelete
  4. elsa tak terniat nak download and cuba hahaha. tapi seronok tengok orang2 lain and akak punya cantik cantik belaka! :*

    elsa singgah follow :* http://elsaalicious.blogspot.my/2017/04/casing-oppo-n1-mini-daripada-lazadacommy.html

    ReplyDelete
  5. Rajin betui k.lya edit2 ni, cantik2

    ReplyDelete
  6. Cik akak tak menjadi kak..lepas install...tak reti edit terus unistall balik..😂😂😂

    ReplyDelete
  7. Kak Sue belum cuba lagi, hari tu mintak tolong Yana aja buatkan.. ehehe..

    ReplyDelete
  8. Menariknya kak lya edit guna apps berkenaan ya...nanti free senang2 leh cuba

    ReplyDelete
  9. lisa ada download tp tk pnadai nak edit hahaha

    ReplyDelete
  10. rajinnya kak lya mengedit, Cm tak menyempat nak mengodek apps ne. Henpon dah hang. hehhe

    ReplyDelete
  11. ayu xsmpat terjebak lg
    kak lya...
    rindue kat akak

    ReplyDelete
  12. cantik juga.. apps edit gambar CT dalam fon ada 3 je hehe.. itu pun slalu edit guna filters yang IG sediakan je..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!