Dia Budak Paling Ohsem !

April 02, 2017

Dia Budak Paling Ohsem | Dia Budak Paling Ohsem ! .. Ehh ehh ehh ... Layan jer la. Memula tengok novel ni rasa nak mintak Akif posing.. Nanti boleh ler Umi tukar tajuk dia.. Dia pulak bila Umi suruh posing takde bantahan nak nak nak jer.. Bila Umi tanya nak ubah tajuk apa ni Akif ? Meh kita tengok dulu tajuk sebenar novel katanyaaa.. Ok Umi, boleh ubah jadik Dia Budak Paling Ohsem ! la Umi.. Ok boleh jer.. Nah novel baru Dia Budak Paling Ohsem ! Ok layan dulu.. nanti kita up gambar novel lain pulak dengan tajuk yang di ubah suai.

Sesuka jer aku ubah tajuk novel orang.. Takpe laa saja suka suka jer takde niat nak ubah pon sekadar memain ngan anak bujang i ni jer .. Dak kecik ni suka benor laaa bila ajak dia ubah tajuk novel. Kita layankan jer laaaa.. Sesejak duk bergambar dengan novel ni kan kan kan, dia jadi excited plak nak ubah tajuk tajuk novel .. Mana dia dapat kerja gitu.. Dia dah terikut ngan Umi dia ni la.. Takpo laa kurang kurang Umi boleh karang entri untul blog Umi ni. Ada la jugak entri daripada takde langsung.. 







Nanti kita tengok plak novel apa lagi yang nak diubah tajuk.. kita tunggu !! . Kekadang bila layan kerenah dia hati terhibur.. suka gembira ceria itulah dia.. Nak tengok dia masam muka susah sikit laa tapi bab bab merajuk dia jugak nombor satu .. Tapi bagi aku Umi dia .. Dia Budak Paling Ohsem ! ...


Artikel Menarik yang Lain

9 sang pencerita

  1. Takpe kak. Asalkan maksudnya sama. haha

    ReplyDelete
  2. ok jugak tajuk tu, menarik...

    ReplyDelete
  3. hehehe kalau masuk exam bm suruh tukar tajuk cerita ni boleh dapat full mark ni kak.

    ReplyDelete
  4. Lebih kurang je maknanya tu Julia...hehe

    ReplyDelete
  5. Memang ohsem pun Akif ni. Posing macam model lelaki terakhir dah.. hebat

    ReplyDelete
  6. wah bakal penulis buku hebat ni....

    ReplyDelete
  7. memang ohsem pun akiff.. hahah jadi model kak lya . hihihi. pnjam lesung pipi

    ReplyDelete
  8. hehehe Akif nye dimple tu mahaaai hehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.