Kasut Sukan Adidas Untuk Kakak Insyirah

December 30, 2016

Kasut Sukan Adidas Untuk Kakak Insyirah | Kalau dah warna pink memang sah sah la hak milik Kakak Insyirah..Tapi Umi pon tumpang sekaki gak sebab kalau kasut sukan saiz kami sama..Kira padan laa ngan kaki Umi jugak...Mula mula nak beli kaler hijau tapi takde saiz..Ambik pink ponk jer laa..pink pong pink pong...Boleh laa nampak menyerlah bila duk kat kaki..Semangat skit nak bersukan..

Kasut Sukan Adidas Untuk Kakak Insyirah , Kasut Adidas Pink , Kasut Adidas


Kasut Sukan Adidas Untuk Kakak Insyirah , Kasut Adidas Pink , Kasut Adidas


Kasut Sukan Adidas Untuk Kakak Insyirah , Kasut Adidas Pink , Kasut Adidas


Kasut Sukan Adidas Untuk Kakak Insyirah , Kasut Adidas Pink , Kasut Adidas


Kasut Sukan Adidas Untuk Kakak Insyirah , Kasut Adidas Pink , Kasut Adidas

Bila tengok dia pakai..kemas jer..memang sesuai la untuk dia..Tapi dia tak perasan kot,sebelum dia pakai Umi dah try guna bawak jalan jalan dulu hahaha..Tapi tak kotor,Umi masukkan balik dalam kotak..Bila dia balik rumah dia terus jer try..Ok padan ngan kaki dia..Kira ok laa..Pakai kejap tayang kat adik adik dia pastu masuk kotak balik..Hari jumaat depan kita g panjat bukit okey !!...


Artikel Menarik yang Lain

6 sang pencerita

  1. Alaaa bestnya kakak Insyirah dpt kasut baru. Pink pulaktuuuu~ hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...alhamdulillah ada rezeki untuk kakak..boleh dapat yang baru..

      Delete
  2. Umi kena buat pengakuan kat kakak Insyirah :) hihihi...wah nak panjat bukit lagi ya...alhamdulillah..kali ni Umi punya energy dah bertambah inshaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee..insyaallah Jua..lau tak hujan boleh la pergi..

      Delete
  3. Wow..adidas hehehe. Tp mmg adidas ni thn lama

    Puas ati beli

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..