Kad ATM Maybank Baru Buat Hal

August 25, 2016

Kad ATM Maybank Baru Buat Hal...Adoi laa tadi aku nak keluarkan duit kat mesin ATM guna kad ATM Maybank yang baru buat tak sampai pon lagi empat hari..Baru tiga hari buat kad baru kat cawangan Maybank Kemaman dan baru dua kali aku guna kad baru ni..Masa masukkan kad baru Maybank kat mesin tadi...Mesin ATM bagitau aku kad tak boleh guna takleh nak baca apa ntah..Lupa dah apa dia tulis..Aikk apa pasal pulak tak boleh nak baca..Apa ke rumit sangat mesin ni..Pastu aku cuba lagi..Jadi gitu jugak..Cuba lagi sekali gitu jugak..Ok aku cakap dalam hati cuba la lagi sekali untuk yang last..Aku masukkan kad slow slow wak relak wak peace jer masa tu sambil dalam hati doa banyak banyak dan berharap kad aku tu takde masalah tapi mesin ATM ni nak main main hantu ngan aku..Tapi harapan aku yang tinggi menggunung tu tinggal harapan ibarat tunggu buah durian gugur tapi tak jugak gugur.

Kad Baru Maybank , Kad ATM Maybank Baru , Tukar Kad ATM Maybank , Cara Tukar Kad ATM Maybank , Kad ATM Maybak Buat Hal , Penukaran Kad ATM Maybank , Kad ATM Maybank Bermasalah , Blogger , AkifImtiyazDotCom , Kad Debit

Kesudahan yang aku dapat duk kat mesin ATM tadi..Duit memang takle nak keluarkan walaupon ada duit kat dalam akaun..Padahal duit kat dalam tu duk nangis nangis dah mintak aku keluarkan sebab lemas dah duk kat dalam meain tu..Nak buat camne dah nasib badan..Ermm susah gak ni nak kuarkan duit sendiri tak boleh..Adoii laaa apa ke hal la jadi lagu ni ya...Ni kira jadik satu kerja pulak aku nak kena pegi bank nanti..

Sepanjang aku guna kat ATM Maybank.. ni lah kali pertama dalam sejarah hidup aku,kad tak boleh guna..Pelik betul laa..Baru dua kali guna jer pun..Takkan cip dah rosak kot..Takkanlahhhhh rosak ....Huhuhuhu ni yang buat aku rada nak jadik raksasa hijau ni..Tak pepasal pulak rasa nak marah..walau mula mula sampai kat mesin ATM tadi hati manyak munga munga..Bila jadik lagu ni..hati yang manyak bunga bunga tadi tu..dah takde nampak munga maaaaa...Nampak mendung kelabu awan berarak jer ni...Tetiba aku rasa cam nak bertukar jadi HULK kejappppp...Fusssssssss...


Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 sang pencerita

  1. Allah nak bagi duit tu dlm bank lama-lama jadikan simpanan. heheh positif.

    ReplyDelete
  2. yui dh 2x jd pas tukar ke baru. tak taula psl apa. geram pn ada

    ReplyDelete
  3. Kad baru sy pun mula2 lepas aktifkan memang tak boleh baca, tapi pas tu okay dah x jadi masalah lagi..

    ReplyDelete
  4. Siannye. Tak pernah lagi jd kat saya.
    Harap xkan lah..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!