Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

June 07, 2016

Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!..Wah wah wah Sally nak bagi kad raya laa..macam tahun tahun yang sudah...Apalagi jom laa kita join Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!.Nak laa jugak merasa dapat kad raya dari Sally macam tahun tahun sudah..Nak nak nak ..Nak jugakkkkkk kad rayaaaaa !!!!

KLIK BANNER UNTUK JOIN 

Syarat-syaratnya:

1. Follow blog
Sally Samsaiman | Syifa' Azhar | Fatihah Fadzil

2. Follow Instagram 
@sallysamsaiman

3. Like Fanpage
sallysamsaiman.com | Mjölk | The Sister's Closet

4. Buat satu entry bertajuk Segmen Sally nak bagi Kad Raya 2016!

5. Letakkan banner giveaway dan link kan ke entry Segmen.

6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri Segmen sahaja.

7. Pergi kemana-mana entri dalam blog Sally, tinggalkan komen yang ikhlas.

Mula - 6/6/2016 | Tamat - 26/6/2016
Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih ye...Jadi semua ada peluang untuk menang....Takde pilih kasih punya..





Artikel Menarik yang Lain

6 sang pencerita

  1. salam selamat bersegmen nak join jugak lah nanti :)

    ReplyDelete
  2. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/06/segmen-sally-nak-bagi-kad-raya-2016.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.