Bateri Kereta Kong? Bateriku.Com Kan Ada

June 13, 2016

Bateri Kereta Kong ? Bateriku.com Kan Ada.Kalau dulu kereta tak boleh start dan puncanya sebab bateri kong,Lya biasa call En Hubby suruh datang tengok tengok.Dah jadi rutin biasa,kalau En hubby datang memang sesiap la bawak jumper.Ya la camne lagi nak buat kalau tak guna jumper.Tu jer la cara yang ada nak bagi kereta hidup balik.Tapi tapi tapi !!! Lya tak dapat nak bayangkan kalau bateri kereta kong saat berada jauh dari En Hubby.Tapi kan sekarang ni dah tak susah dah..bateri kereta kong? bateriku.com kan ada ............

Bateri Kereta Kong  Di Melaka ..Apa Nak Buat ? 


Hari tu jalan jalan rumah sedara kat Melaka.Kebetulan En Hubby penat jadi Lya keluar dengan sepupu sepupu perempuan jer laaa..Tetiba pulak masa nak balik rumah lepas dah penat shopping dan jalan jalan,kereta tak boleh nak start walau berkali kali cuba.Nak call kawan kawan,tak de kawan kat Melaka.Call sepupu lelaki,diaorang pon tak tahu mana nak cari tempat untuk tengok tengokkan kat kawasan  kitaorang tu..Habis tu,takkan nak tunggu diaorang datang dan buang masa kat situ.Dek kerana hari dah malam,macam macam kemungkinan yan bermain di fikiran.Nak tak nak kena jugak cari alternatif lain bagi menyelesaikan masalah bateri kereta kong.

Nak harap Lya tengok dan selidik sendiri bateri kereta tu memang tak la.Kita ni memang tak berapa nak reti sangat bab bab bateri kereta.Nak harap sepupu sepupu yang ada,semua perempuan..tak reti dan tak tahu bab bab kereta..Bawak kereta boleh laaa.Nak cakap bab bab bateri memang tak reti..Tambah tambah kalau bateri kereta kong memang tak tahu nak buat apa.Tapi bila ada Mr Google pasti bantuan mudah tiba.Google jer bateri kong Melaka dah jumpa BATERIKU.COM..Jangan tak tahu Bateriku.com sudah bertapak di Melaka.Mudahnya bila jawapan dihujung jari..Bateri kereta kong ? Bateriku.com kan ada.Apalagi bila dah dapat berhubung dengan bateriku.com hati bertambah tambah lega....Syukurlah bateriku.com sedia membantu..Tak kira siang mahupun malam.Terima kasih bateriku.com.


Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com


Hubungi Toll Free 1 800 22 2324 atau Call,SMS,Whatsapp,WeChat 012 2458027 bila anda menghadapi masalah baterikong atau kereta tidak boleh dihidupkan,dari lokasi anda.Kru Bateriku.com akan menyusul anda untuk bantuan segera.Jangan lupa simpan baik baik tau nombor telefon bateriku.com untuk kemudahan anda di masa hadapan.Pastikan bateriku.com sentiasa nombor satu untuk bateri kereta anda.

012- 245 8027 - Lembah klang
019 - 699 8279 - Johor Bharu
012 - 685 8727 - Negeri Sembilan
018 - 202 6153 - Melaka




Tanda Tanda Bateri Kereta Kong 



Bateri kereta ni kan,kalau dia dah start nak kong,akan keluar tanda tanda seperti kat bawah :

1. Enjin kereta sukar untuk dihidupkan,kita kena start banyak kali baru boleh hidup pastu akan ada bunyi tik,tik,tikkkk 
2. Lampu meter pada dashboard bernyala agak malap bila kunci dipusingkan
3. Lampu besar depan berkeadaan malap,low & high beam tak terang
4. Jam pada radio selalu kena re-set ketika kereta dihidupkan
5. Bunyi hon jadi slow, wiper pulak sekejap jalan.. sekejap tak jalan
6. Alarm kereta akan berbunyi bila enjin cuba dihidupkan dan lampu alarm akan terus menyala bila banyak kali enjin cuba dihidupkan..


Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com



Bateri Kereta Kong ? Bateriku.Com Kan Ada 



Bateriku.com menyediakan perkhidmatan penghantaran dan pemasangan bateri kereta bernilai hebat ke lokasi anda dengan hanya melalui satu panggilan telefon atau WhatsApp.Kami pasti datang ke tempat atau lokasi anda dengan segera untuk kerja-kerja menyelamat.Jenis perkhidmatan ini amat diperlukan oleh sesiapa sahaja, terutama mereka yang kurang berpengetahuan mengenai bateri dan masalah kereta.Anda hanya perlu berehat dengan tenang dan tunggu kru kami datang dan menjalankan kerja-kerja mereka.

Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com


Bateriku.com tidak akan terus menukar bateri anda.Sebaliknya bateriku.com akan melakukan pemeriksaan menyeluruh untuk mengenal pasti masalah bateri yang sedia ada.Ia adalah percuma. Oleh itu anda boleh menjimatkan wang anda dari dibazirkan kepada perkara-perkara yang tidak perlu.Jika anda perlu untuk menukar bateri baharu,anda hanya perlu membayar harga bateri.Ia adalah mudah dan sangat menguntungkan kerana kami juga menyediakan bateri 'terapung' untuk anda guna sementara waktu sekiranya bateri yang sedia ada berkeadaan lemah dan memerlukan pemeriksaan lanjut bateriku.com. Ini adalah senario di mana anda mempunyai pilihan untuk berunding dengan pihak bateriku.com sekiranya 'foreman' bengkel menyarankan kepada anda untuk menukar bateri baharu.

Bateriku.com menyediakan pelbagai jenis bateri - basah dan bebas-penyelenggaraan dan dari jenama semua bateri-bateri popular yang berkualiti tinggi dan sepadan dengan spesifikasi kereta anda Bateri di bateriku.com dijamin pada harga jauh lebih murah dengan yang terdapat di pasaran,bengkel atau kedai alat-ganti dan didatangkan dengan jaminan asas 12 bulan.

Dengan Bateriku.com anda pasti akan menjimatkan masa,wang anda dan juga keselamatan anda di lokasi.


Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com



Komen Orang Ramai Mengenai Bateriku.Com



Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com

Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com

Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com


Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com



HUBUNGI BATERIKU.COM UNTUK MENDAPATKAN KHIDMAT TERBAIK



Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com


- Penghantaran dan pemasangan adalah PERCUMA
- Bateri yang berkualiti seperti dikedai alat ganti
- Jaminan diberikan selama setahun untuk kenderaan petrol / 6 bulan untuk diesel
- Penghantaran dalam masa satu jam (Shah Alam /Subang /Sungai Buluh /Paya Jaras  /Puncak Alam)
- Beroperasi setiap hari dari 6:00 - 12.00 malam
- Atau pun anda tetapkan masa temujanji pemasangan (6:00 pagi - 12:00 malam setiap hari)
- Bateri pada harga murah yang dijamin ketahanannya.


Alamat : 

Bateriku.com
31, Jalan Utarid U5/11,
Mah Sing Industrial Park,
40150 Shah Alam, Selangor.


Telefon: 1800-22-2324
Fax : 03-78430106
Call,SMS,WhatsApp,WeChat: 012-2458027
Email: info@bateriku.com
customersupport@bateriku.com
Facebook: http://www.bateriku.com
Instagram : baterikudotcom
Laman Sesawang: www.bateriku.com

Bateriku.com kini beroperasi di Selangor,Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan juga Pulau Pinang. Waktu operasi bermula jam 7 pagi sehingga 12 tengah malam.


BATERI KERETA KONG !! USAH PANIK .. BATERIKU.COM KAN ADA ...

Artikel Menarik yang Lain

14 Sahabat Setia

  1. wow bagusnya
    simpan contact nie
    tq

    ReplyDelete
  2. syok laa pasni cawangan bateriku.com meluas....

    ReplyDelete
  3. Bab bateri lah yg paling susah nk detect bila expired. Kan?

    ReplyDelete
  4. Bagus info ni...nasib kat sarawak tak ada lagi kot cawangan dorang ni

    ReplyDelete
  5. tak susah hati nak berjalan jauh. Kawasan liputan bateriku.com meluas dah sekarang ni.

    ReplyDelete
  6. Tak semestinya tukar bateri baru,boleh guna bateri lama jika masih elok dan servisnya percuma...terbaiklah bateriku.com

    ReplyDelete
  7. nak harapkan kita yg pmpuan ni memang taktau pape la pasal kete..nasib baik ade bateriku.com..cepat..

    ReplyDelete
  8. Segalanya jadi mudah dengan adanya BATERIKU.COM Dah tak perlu nak risau lagi bila bateri kong.

    ReplyDelete
  9. Kena simpan semua contact bateriku.com..sebab kita x tau emergency boleh berlaku Kat mana2 je

    ReplyDelete
  10. Bagoslah camnie.. Xdelah kita kelam kabut kol mekanik kalau bateri kong..

    ReplyDelete
  11. Kalau bateri kong kat tempat yang kita tak biasa, memang menggelabah betul jadinya. Nasib sekarang dah mudah dengan adanya bateriku.com.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.