❤ Mini Giveaway YanieYusuf.com ❤

November 27, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

MINI GIVEAWAY YANIEYUSUF.COM



KLIK BANNER NI TAU .. PASTU JOIN !!!

Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entry ''Mini Giveaway YanieYusuf.com'' berserta gambar diatas (pastikan blacklink ke entry Mini Giveaway YanieYusuf.com).
2. Follow Blog www.yanieyusuf.com
3. Follow Google+ Yanieyusuf
4. Follow Instagram: Yanieyusuf , AirAsia , TV3Malaysia , Altel dan TravellingBeruang
5. Jangan lupa tinggalkan link enrty diruangan komen di entry Mini Giveaway YanieYusuf.com.

Tarikh akhir: 30 November 2015
(Sehingga jam 1159 malam)

Pemenang bertuah dipilih seramai 2 orang sahaja dan dipilih melalui random (keputusan adalah muktamad tau).

Ok,syarat dah tahu,pemenang pon dah tahu berapa orang yang akan menang..Meh kita jenguk sikit apa hadiah yang Puan Yanie Yusuf nak bagi kat kita kalau menang..Mesti nak tahu hadiah kan kan kan !! Jom usha sorang sikit apa benda laa hadiah dia tu yer.Nak jugak tahu.Yehaaa nak hadioh nak hadioh !! ..Pehlisss I nak I nak hahahahahaha ..

1) 1 Pemenang x Sebuah Buku nota dari TV9 seperti dibawah + RM10.00.


Ni rupa paras Buku Nota dari TV9 kat bahagian depan..Manakala gambar duit RM10 Pn Yanie Yusuf tak letak laa kat sini sebab nanti kan ada percanggahan pulak bila dapat duit nombor siri tak sama dengan duit yang tertera.Al maklumla Puan Yanie dah TERPAKAI duit tu hahaha !!



Ni pulak bahagian dalam Buku Nota TV9 .Comel jer ...Bagi kat I please !!!


2) 1 Pemenang x Sebuah buku nota kecil + badge pin Travelling Beruang

Ni dia bentuk rupa bumi kulit depan Buku Nota kecil tu ya !! Ololololo comel jugak..I kan kalau tengok benda comel comel memang excited sesangat ..


Tu tu tu ..Yang bulat tu badge pin Travelling Beruang.Ololololo comelnyer badge tu !! Alamak makin lama makin comel bila di tenung tenung ...

Ok la ..Syarat dah citer,tarikh tamat dah bagitahu,hadiah pon dah ditunjukkan.Suka tak suka tak suka tak !!!! Kalau suka ,tunggu lagi cepat cepat la join sebab dah nak tamat lagi tiga hari jer lagi.Join la, mana tahu ada rezeki menang hadiah kat atas tu tu tu.Akhir tahun ni kalau dapat note book memang kita suka sangat.Banyak nak menulis untuk awal tahun nanti oiiii..Untungla saper yang dapat note book boleh laa tulis menulis apa yang patut awal tahun nanti...Ok dah TAMAT !!

Lagi sekali nak bagitahu ... MEH LA JOIN MEH LA JOIN MEH LA JOIN !!!!!

http://www.akifimtiyaz.com/


Ok Good Luck For Me & For U Jugak..Yesss U Laa...U U U U  Yang Join Sekali ...


Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!