❤ DIY Kasut Baby ❤

November 28, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu  Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby


DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

DIY Kasut Baby

SUMBER : MR GOOGLE 

Artikel Menarik yang Lain

10 sang pencerita

  1. wah..seriously comel giler kot..memang buat untuk jual ke sekadar hobi jer..kalau hobi jer kena start fikir untuk jual tuh rasanya hehe sebab memang cantek...kalau jual mesti ade yang nak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu en lokman..saya kongsi gambar jer .tu kat atas ada sumber dari mr googlr jer tu..saya kongsi pon sbb cantik..kot2 ada yg nak buat..blh la ikut step2 yg diberi kat ats tu..anyway tq ya en lokman sudi singgah kat blog picisan saya ni..tq so much

      Delete
  2. Replies
    1. Waaa..cikgu ..bukan lya punya laaa cikgu ..lya kongsi jer kat sini kot2 ada yg minat nak buat

      Delete
  3. ololo...comeynya kasut tu k.lya

    ReplyDelete
  4. wow comel....senang tak payah beli kan kak lya

    ReplyDelete
  5. ehhh tetiba share ada apa-apa ka kak lya

    ReplyDelete
  6. Sangat kreatif....Dulu-dulu rajin buat pensil box dr kain render lebihan untuk mengisi masa lapang...Anyway MYiDEAKiNi nak ajak jemput ke giveaway yang sedang berlangsung ni...
    Jemput pada yang komen sini...

    http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..