❤ BB Cream 5 dalam 1 Produk Baru Cosmoderm ❤

November 29, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Yahooo..Cosmoderm ada keluarkan produk terbaru,BB Cream 5 dalam 1.BB Cream 5 dalam 1 ini di datangkan dengan tiga tona pilihan iaitu Nude,Natural Pink dan juga Natural Badge.Boleh pilih ikut kesesuaian kulit anda.Dapatkan BB Cream 5 dalam 1 terbaru dari Cosmoderm dengan harga promosi hanya RM29.90 sahaja !!..Yup harga promosi tau,kalau harga biasa RM 33.75.

Ok ok ada lagi nak bagitahu.Kalau anda beli produk BB Cream 5 dalam 1 ni,anda akan dapat  10ml sampel produk PERCUMA.Best tak ?? Best kan beli produk Cosmoderm,dah la dapat harga promosi dapat pula sampel PERCUMA.Jom dapatkan segera BB Cream dengan harga promosi RM29.90 SAH SEHINGGA 31 Januari 2016.


BB VE Cream SPF 35 PA+++  ~  BB TTO Cream SPF 35 PA+++ 

 Produk baru Cosmoderm BB Cream 5 dalam 1 ini di rumus dengan rumusan khas untuk jenis kulit yang berbeza.Jika anda mempunyai kulit normal pilihan untuk anda warna KUNING dan jika anda mempunyai kulit berminyak pilihan untuk anda HIJAU.

Harga biasa: RM 33.75
HARGA PROMOSI: RM 29.90



BB VE Cream SPF 35 PA+++ 

MINYAK TEA TREE
- Krim BB 30ml dengan Rose E
- Sesuai untuk kulit normal & kering, 

MEMBANTU UNTUK :
Tabir Suria dgn SPF35PA+++ - perisai kulit dari sinaran UVA yang rosakkan sel kulit punca penuaaan awal dan jeragat dan UVB punca kulit lebih gelap dgn menggalakkan pengeluaran melanin yg berlebihan
Bedak Asas - formulasi ringan dan tampak seri,mudah dipakai sebagai bedak asas
- Mengembalikan kelembapan semulajadi kulit 
- Mencerah dan menganjalkan kulit wajah 
- Pudar cela /parut dan kecilkan liang pori

CARA PENGGUNAAN :
Selepas membersih dan menyegar muka, sapukan Krim BB dengan menggunakan hujung jari anda dan sapukan pada wajah dan ratakan 

RAMUAN : 
Minyak Rose E, Minyak Jojoba, Ekstrak Kigelia & Glutathoine


BB TTO Cream SPF 35 PA+++ 

MINYAK TEA TREE

- Krim BB 30ml dengan minyak Tea Tree
- Sesuai untuk Kulit Berminyak 

MEMBANTU UNTUK :

Bedak Asas - formulasi ringan dan tampak seri, mudah dipakai sebagai bedak asas
- Mengembalikan kelembapan semulajadi kulit 
- Mencerah dan mengawal pengeluaran minyak berlebihan

Tabir Suria dengan SPF35PA+++ ,bertindak sebagai perisai kulit dari sinaran UVA yang rosakkan sel kulit punca penuaaan awal dan jeragat dan UVB punca kulit lebih gelap dgn menggalakkan pengeluaran melanin yang berlebihan

- Meredakan kemerahan dan Iritasi kulit wajah

CARA PENGGUNAAN :

Selepas membersih dan menyegar muka, sapukan Krim BB dengan menggunakan hujung jari anda dan sapukan pada wajah dan ratakan 

RAMUAN : 

Minyak Tea Tree,Minyak Jojoba,Kulit kayu manis & Glutathione



#cosmoderm #bbcream #halalcareproduct #onlinesale 

*Ok Lya nak bagitahu,harga promosi hanya sah untuk pembelian online sahaja.Jangan cakap Lya tak bagitahu ya..

Maklumat lanjut anda boleh singgah di www.cosmoderm.com.my



Artikel Menarik yang Lain

10 sang pencerita

  1. Satu2 produk tu selain kualiti status halal sangat pentingkan kak...

    ReplyDelete
  2. boleh cuba nanti ya....pernah guna satu produk cosmoderm memang wangi

    ReplyDelete
  3. pernah nampak produk ini dekat watsons rasanya tapi belum pernah try lagi..

    ReplyDelete
  4. waahh...!! memang tertarik menarik kebaboom.. hehehehee.. nanti nak try la.. alang2 dah guna produk Cosmoderm ni kan, guna all products la kan.. :)

    p/s : tapi susah nak cari stock Cosmoderm kat Guardian.. kena cari kat farmasi2.. ermmm...

    ReplyDelete
  5. sis, done follow u back #957, thanksss follow aten . muah! http://fatinzainuddinsihat.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. wa... cosmederm dah kuarkan bb cream dah

    ReplyDelete
  7. Penjagaan kulit. Muka penting untuk lelaki juga

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.