❤ Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 ❤

September 15, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat..

Tadi jenguk group WhatsApp dan Telegram EFG.Nampak ler Mommy Irra duk paste link entri Segmen Irrayyan : Hari Malaysia 2015.Malam ni baru sempat join..Tadi dah buat entri tapi tak sempat nak masukkan gambar.Alang alang nak masukkan gambar Lya edit balik la entri yang sedia ada bagi kemas sikit..Ehh ehh bagi kemas banyak laaa ..Jom join segmen ni..Support Mommy Irra..

Syarat-syarat segmen Mommy Irra bagi mudah jer.Kena ikut semua tau.

1. Folow blog irrayyan.com .Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri segmen.

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia.Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa.

5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut.

Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015,jam 6 petang. Jadi apa tunggu lagi.Selamat menJOINkan diri okey !!!

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

SAYA SAYANG MALAYSIA kerana saya diberi peluang,ruang dan juga kesempatan untuk tinggal di bumi Malaysia tanpa perlu takutkan peperangan.Malaysia negara aman makmur,merdeka dan bebas dari peperangan dan penjajahan..Terima kasih Allah kerana memelihara Malaysia.Ya Allah peliharakanlah Malaysia agar sentiasa dibawah lindunganMU …. Aamin aamin.

Artikel Menarik yang Lain

9 sang pencerita

  1. asalam..terjah blog Lya selepas menonton rancangan TV tadi..semoga berjaya ya..

    ReplyDelete
  2. terserlah kelesungan akif......
    aikk tadi nampak mcm nak bagi pic photo grid...

    ReplyDelete
  3. pergh lesung pipit mahai tu hehehe

    all the best kak

    ReplyDelete
  4. Lya dah join pcl masih menanti.. kalau kat Hulu Langat menanti line internet tapi kali ni menanti gambar..selamat hari Malaysia.

    ReplyDelete
  5. All the best Lya.selamat hari malaysia

    ReplyDelete
  6. Geram tgk lesung pipit tu...comel...hihi..selamat hari malaysia kak lya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.