❤ Peraduan Teka Silang Kata "Menang dan Pandu" 2015 ❤

August 22, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

PERADUAN TEKA SILANG KATA HACKS 2015


PERADUAN TEKA SILANG KATA HACKS 2015

Tempoh Peraduan : 1 Ogos 2015 - 30 September 2015

Hadiah 

Bagi Setiap Cabutan Pusingan Mingguan:

- Baucer Tunai Bernilai RM200 X 40 Pemenang (5 pemenang setiap minggu)

- Baucer Tunai Bernilai RM1000 X 8 Pemenang (1 pemenang setiap minggu)

- Hadiah Saguhati

Kemeja-T (Edisi Khas) HACKS X 500 Pemenang

Cabutan Akhir Hadiah Utama: PERODUA AXIA 1.0 MT Bernilai RM25,000 X 1 Pemenang


Borang Peraduan Teka Silang Kata "Menang dan Pandu" 2015


Cara Penyertaan Peraduan Teka Silang Kata "Menang dan Pandu" 2015




LANGKAH 1

Beli gula-gula HACKS (Biasa, Madu dan Limau, Blackcurrant, Epal dan Cengkih, Limau & Halia) yang perlu disertakan sebagai bukti pembelian.

PERADUAN TEKA SILANG KATA HACKS 2015
LANGKAH 2

Sila teka silang kata bersama keluarga anda dengan membaca soalan-soalan dengan teliti. (Jawapan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris)

LANGKAH 3

Lengkapkan borang penyertaan dan sertakan 50 pembalut gula-gula HACKS sebagai bukti pembelian dalam sampul surat,lekatkan setem yang mencukupi dan hantarkan ke alamat berikut:

PERADUAN TEKA SILANG KATA HACKS 2015, 
Hacks Malaysia Sdn. Bhd.,
Bangunan Barkah, Tingkat 3, No. 21,
Lebuh Pantai, 10300, GPO BOX 1056, 
Pulau Pinang, Malaysia.

Untuk Terma & Syarat dan Maklumat lanjut layari laman web 

Artikel Menarik yang Lain

12 Sahabat Setia

  1. Wahh! macam best jee nak try ni. Hehehe :D

    http://ruangmiss.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la try hehehe ...Salam kenal Miss..Tq sudi singgah sini ..Ok esok Kak Lya singgah blog Miss ya...

      Delete
  2. erk, memang kene beli sesatu biji setiap jenis ker??

    ok, tQ infooo, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia nk 50 pembalut pelbagai jenis hehe..bukan sejenis jer..

      Delete
  3. nak join tp tak tau jawapan no 8 melintang...leh kongsi tak huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu saya kongsi jer saya tk join pon

      Delete
  4. Replies
    1. Alamak saya pon tak tau laaa sbb tk join just share peraduan jer

      Delete
  5. apa jwpn no 6 melintang dgn no 1 kebawah.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry saya pon tk pasti sbb tk join ..

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.