❤ Merdeka Giveaway Dari Kasutkaca15 ❤

August 16, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Jom join MERDEKA GIVEAWAY DARI KASUTKACA15 

Syarat penyertaan :

1. Buat entry bertajuk MERDEKA GIVEAWAY DARI KASUTKACA15 
2. Letak gambar bendera malaysia seperti di bawah. 
3. Dibawah gambar bendera tersebut,korang cuma tulis: 'saya join merdeka giveaway dari kasutkaca15.Semoga murah rezeki saya'.
4. Tak follow blog penganjur pun takpe.Janji ada blog sendiri. 
 5.Dua pemenang bertuah akan akan diumum dalam blog penganjur. 
6. Tarikh tutup 31 ogos 2015 (isnin) 
7. Pastikan bila pengunjung blog anda klik gambar bendera yang diletakkan dalam entry anda,boleh link terus ke blog penganjur. 
8. pemilihan pemenang,ikut gerak hati penganjur je.Blogger yang dah pernah menang giveaway sebelum ni,dilarang untuk menyertainya lagi. 
9. Jangan lupa tinggalkan link penyertaan anda diraunag komen blog penganjur.

NAK JOIN !! SILA KLIK BANNER KAT BAWAH 

'Saya join merdeka giveaway dari kasutkaca15.Semoga murah rezeki saya' 

Artikel Menarik yang Lain

4 sang pencerita

  1. join ye sis

    http://scha-giveaway.blogspot.com/2015/08/merdeka-giveaway-dari-kasutkaca15.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.