❤ Ranking Alexa Blog Akif Imtiyaz 28 July 2015 ❤

July 28, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Ranking Alexa Blog Akif Imtiyaz... Dum dum dum dum jatuh merudum udahhh...Al maklum la busy sangat tak sempat nak update blog..Maka jatuh merudum la ranking ALEXA kita..Nak buat camne dah busy..Kalau dapat update seketul dua entri kira OK laa..Ni masa raya baru baru ni memang tinggal terus blog..Tak sempat nak jenguk,tu yang jatuh merudum tu..Alexa dah merajuk ngan kita dah...

Sebenarnya Lya ni tak berapa nak check sangat ranking Alexa sebab Lya jenis tak nak ambik tahu Blog kat kedudukan no berapa..Tapi sejak dah bertukar domain ni rasa semangat nak CHECK RANKING tu lain macam jer..Kadang kadang hari hari jugak la duk menjenguk ALEXA.Ya la nak jugak tahu blog kita ni dah berada di kedudukan tahap mana..Bukan apa saja saja jer untuk bagi semangat lebih dalam berblogging..Seronok sebenarnya bila tahu blog kita di kedudukan yang lebih selesa berbanding dulu..

Jom kita tengok rank Blog Akif Imtiyaz ni duduk kat tahap mana sekarang ni..Ok,sekarang ni Blog Akif Imtiyaz berada di kedudukan 710,172 untuk Global Rank  manakala untuk Rank Malaysia di kedudukan 6,333... Ok la kot sebab minggu raya memang tak sempat UPDATE blog.Sejukkan hati padahal sedih jugak la sebab jatuh teruk dah ni..Wawawawawawa !!!!

Haaa kalau rasa rasa nak check ranking Alexa anda,boleh jer KLIK SINI ..

Alexa

Kena usaha lebih lagi untuk kecilkan balik RANKING..Go go go..ALEXA be nice to me..Tolonglah KEMBALI MENGECIL jangan ASYIK MEMBESAR jer..Lepas ni memang kena selalu UPDATE entri ...

Ok tunggu entri raya Lya....Dush dush dush ..Banyaknya nak tulis tapi tak TERTULIS satu apa pon lagi tentang HARI RAYA KAMI...

Artikel Menarik yang Lain

8 sang pencerita

  1. ranking abe kie dah menjunam ke 4 juta..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Lya x pernh lgi cek, msti jauh merundum beejuta2 hihi

    ReplyDelete
  3. tak pe Lya, kejar lagi sampai jadi 1K haha :)

    ReplyDelete
  4. Kipidap Lya... All the best ^-^

    ReplyDelete
  5. lebih kurang la ranking kita. kikikiiii

    ReplyDelete
  6. tahniah kak..moga terus mengecil angka tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..