❤ Duit Raya RM50 Dari Cik EN ❤

July 01, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat..

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!!

Giveaway untuk semua Follower blog Cik EN.Hari ini setelah melihat kerancakan blogger bagi GA dan hadiah hadiah dah lama rasanya cik en tak menyumbang sesuatu kepada follower cik en kan? So kali ini cik en nak share duit raya dengan peserta yang bertuah.
Hadiah yang cik en nak bagi semestinya duit raya RM50 kepada seorang peserta bertuah dan akan ada hadiah sampingan sumbangan cik en.

Ok tu ayat kat atas tu kata kata dari tuan punya blog Cik EN.Jadi kalau anda followers Cik EN sila sila la join giveaway cik EN ni ya...Kalau bukan followers,boleh follow blog Cik EN.

HADIAH
♥ Hadiah Utama : Duit Raya rm50
♥ 10 Hadiah saguhati : Kad Raya 2015 Cik EN
yang lelain akan dimasukkan bloglist dan sesiapa yang bertuah akan cik en review dan diberi keutamaan pada blog yang follower bawah 1000.

SYARAT

♥ Terbuka blogger di MALAYSIA 
♥ Follow blog ini dan page cik en kat SINI
♥ Buat Entry Bertajuk "Duit Raya RM50 Dari Cik EN" dan Copy  Kad Raya Cik EN kat atas itu dan linkkan ke entry giveaway.
♥ Pastu pastekan link entry yang dah dibuat di komen entry giveaway.
♥ Untuk peserta di syaratkan mempunyai akaun MAYBANK, CIMB atau AMBANK sahaja (untuk transfer duit raya.. yeppii)
♥ Tarikh Tutup 3 Julai 2015 ( jam 12.00 tengah hari)

INFO TAMBAHAN

♥ Duit Raya akan di beri selewat-lewatnya 9 Julai 2015
♥ Kad Raya akan di pos selewat-lewatnya 9 Julai 2015 
♥ Bloglist pula akan dibuat pada 9 Julai 2015 
♥ Review pula akan dibuat juga pada entry bertarikh 9 Julai 2015
♥ Kesemua (kecuali review) akan dibuat melalui random di random.org

All The Best & Good Luck ♥♡♥♡♥♡

Artikel Menarik yang Lain

10 sang pencerita

  1. tq join... cik en follow sni na.. gd luck!

    ReplyDelete
  2. good luck okehh ~ hehe~ meh singgah blog nona ..

    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html
    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya, dari segmen yg sama Duit Raya RM50 Dari Cik EN
    mommy irra follow #719

    ReplyDelete
  4. GOODLUCK ..DARI SEGMEN YG SAMA
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete
  5. salaam jumaat
    jom join ga kami yg pertama yang bernilai rm395
    http://www.kawaidesuconcept.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

    ReplyDelete

  6. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)

    Raya Giveaway by Rafydahouse (5july)

    GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395 (7July)

    ReplyDelete
  7. Good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete
  8. datang BW dari segmen yang sama
    gud luck ye

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/07/duit-raya-rm50-dari-cik-en.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.