❤ Baju Raya 2015 Dah Settle ❤

July 13, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Ok ni citer Lya untuk dua hari lepas..Alhamdulillah dah settle bahagian shopping baju raya untuk anak anak.Semua dah ada depan mata dah.Tak yah nak sibuk lagi duk mencari..Ni first time Lya dan En Hubby shopping last minute sebab Lya kurang sihat..Nak g shopping pon takde mood bila dah tak sihat.Jadi niat nak bershopping tu selalu la tertangguh..Biasa awal awal lagi Lya dah settle dah persiapan raya untuk anak anak,tapi kali ni lewat noo jadinya.Bila dah lewat cam gini dapat penat lebih la jawapnya,huhuhu...


Ok dah siap dah semua sekali..Kalau ada penambahan lagi rasa cam tak terkejar dah nak pergi shopping lagi..Serik laa nak parking kereta lagi duk mencari parking saja kat sejam,aduhai..Pastu time nak membayar ,barisan orang memanjang duk menunggu giliran,kena tunggu lagi...Fuhhh penat dan betul betul menguji kesabaranku di bulan ramadan ini.Sabar jer laaa ..


Siap semua sekali dah...Pasni boleh senyum riang laa sebab tak perlu lagi nak fikir bab bab baju raya dan persiapan raya untuk anak anak..Anak baru jer 3 orang tapi nak buat persiapan diaorang ni mak aii mengalahkan orang anak lima...


Ermm ada dua orang kat dalam rumah ni beli dua pasang kasut untuk raya.Adoii berkenan katanya.Dua dua nak dua dua suka.Maka beli la dua pasang.Takleh nak kata apa la kan bila hati dah berkenan ...Yang pasti Umi punya sepasang jer ..Tak lebih tak kurang ..


Alhamdulillah semua dah ada.Selesai sudah bab shopping raya anak anak.Balik rumah tengok barang yang dah di beli..Kumpul satu tempat,baru perasan ada yang takde.Songkok takder..Aduss songkok belum beli lagi..Alahai kena g carik lagi laa ni ..Huhuhuhu...

Artikel Menarik yang Lain

5 Sahabat Setia

  1. wahh..banyak betul shopping..alhamdulillah dah settle lega sikit kan kak..yang penting persiapan untuk anak² tu

    ReplyDelete
  2. raya sakan noh k.lya . #nakduitraya

    ReplyDelete
  3. Blm sshopping bajau raya anak2 lagi ni, dah jenuh menjawab bila nak beli..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh meriahh raya kak lya tahun ni. heheh

    ReplyDelete
  5. shopping sakan.. heheh. janji dpt baju anak2 tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.