❤ 1'st Giveaway by Murni Alysa ❤

June 15, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

1'st Giveaway by Murni Alysa 


1'st Giveaway by Murni Alysa.Semalam Lya singgah Blog Sal ..Kisah Pondok Kecil ..Nampak Sal join satu giveaway dan jemput Lya untuk join sekali.Terima kasih Sal sudi jemput kita untuk join..Ok Lya join ya..Sahabat Lya,Jom la join sekali ...



Syarat syarat nak join giveaway ni mudah jer ...

❤- Buat satu entry bertajuk " 1'st Giveaway by Murni Alysa " Dan nyatakan "saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana

❤- Follow Blog Murni Alysa
❤- Follow Instagram murni.alysa (jika ada)

❤- Tag 2 orang kawan anda dan pastikan diorang tau..(tak mau tag pon tak ape)

❤- Copy banner dan linkkan ke entry giveaway
❤- Tinggalkan link anda di bahagian komen entry giveaway

"Saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana ingin mencantikkan kembali kulit wajah saya...Masalah jerawat yang ketara telah muncul pada wajah Lya kerana alahan akibat pengambilan ubat disebabkan penyakit yang Lya hidapi baru baru ini.Lya amat berharap untuk menang Vitamin-C agar dapat  menggunakan produk ini dalam usaha memperbaiki kembali sel kulit wajah Lya.Semoga Vitamin - C akan mempercepatkan lagi penyembuhan kulit wajah Lya.Terima Kasih !!!!

LYA TAG :- 
❤-  Mama Niza 

Tarikh tutup penyertaan adalah 15 June 2015 jam 11.59 pm

Keputusan akan diumumkan pada 16 June 2015

Artikel Menarik yang Lain

8 sang pencerita

  1. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..selamat berpuasa..senarai pemenang GA akak dah keluar..boleh semah disini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/pengumuman-pemenang-1st-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah haaaa, menang dahhhh, eheehee

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/pengumuman-pemenang-1st-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..