❤ Meroyan Kat Ben Ashaari ❤

April 06, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat...

Baru baru ni Lya ada kongsikan satu status kat Facebook peribadi Lya.Ok salah sorang kawan baik Lya (memang kawan baik sangat sangat la ni),Nad aka Wan Hasnieda terpandang LIKE daripada Blogger Ben Ashaari kat status tersebut..Apalagi kecoh la dia duk tanya itu ini kat facebook Lya..Teruja bebenor bila tengok Ben Ashaari LIKE status Lya.Sampaikan duk tanya camner nak bagi Ben Ashaari LIKE status dia.Adoiii meroyan sungguh kawan nan satu ni.

Dia punya ayat tak boleh blah tu..Kalau la Ben Ashaari LIKE status dia..dia nak canang seluruh alam gitu hehehehe..Nad oh Nad apa kes la ngan ko ni..Ok balik pada citer kawan Lya ni,..Dia ni mmg silent reader kat Blog Ben Ashaari tapi dia tatau pon Lya ni salah sorang Blogger di Bawah Kelab Blogger Ben Ashaari.Nak confirmkan ngan dia betul betul tu siap PS lagi baru la percaya.Kuar la icon ternganga jap lepas tengok.Pastu percaya laaaa dia..Pastu tanya itu ini itu ini.Banyak tul cam kaunter pertanyaan dah jadinya.Pening kejap nak layan.



TERUJA noooo tu.Baca kat atas ya.Baca baca tak nak tulis dah nak suruh baca jer hehehe.Ok dah cakap sikit punya banyak Lya pon berani la tanya kat Big Boss En Ben Ashaari tu laa camne kalau nak mintak LIKE kat status kawan.Ben tanya sapa bla bla bla dah cakap apa semua tuu tup2 tertengok la kat Facebook kawan Lya tu.Hambekkk kau Ben Ashaari bukan LIKE status tapi dah ADD FRIEND dah.Alahai untunglaaa kau Nad.Aku dulu ADD FRIEND Ben Ashaari tak penah2 dia layan ( maybe masa tu dia tak perasan kot hehehe..jangan marah ya Big Boss)Masuk KBBA baru approve hahahaha..Sabor jer laaa.Sabor banyak.


Hahaha sabar jer la.Hinggakan Lya pon naik TERUJA sekali.Teruja tahap gaban pulak bila tengok.Patut la siap PM Lya tanya camne nak Screen Shoot kat lappy.Hahahaha teruja nooo la tu.Pastu muncul plak la komen2 dia dan jugak komen2 Lya kat bawah status tu.Tapiiiiiiiii paling teruja lagi ni ni ni Ben Ashaari plak mencelah kat celah2 komen tu.Siap suh blanje makan lagi tuuu.Apalagi kawan Lya tu sukaa sakan la bak kata orang meroyan tak sudah laaa jawapnyer.Untunglah berbalas komen ngan Ben Ashaari,kita tak pernah balas2 komen hahahhaa.Kita Whatsapp jer.Rezeki kau la Nad oiii.



Dia punya suka suka suka hati tu sampaikan kita yang kawan dia ni pon suka hingga keluar air mata nooo.Ya laa suka sangat la katakan.Ben Ashaari komen hahahaha jer pon dah tak terkata nak cakap apa dah.Tatau apa benda nak cakap..Sabar jer laaa kan kan kan.Dia suka saya pon suka.Dia kawan baik saya..Ok penat dah tulis pasalnak rehat jap,nak g masak masak dulu..K bye..

#‎blogger‬ ‪#‎bloggermalaysia‬ ‪#‎parentingblogger‬ ‪#‎blogakifimtiyaz‬‪#‎kelabbloggerbenashaari‬ ‪#‎exchangefeedgroup‬


Artikel Menarik yang Lain

34 sang pencerita

  1. wah..teruja sungguh dia kan lya...hehehe

    ReplyDelete
  2. Amboi betul2 excited bila ben ashaari terus komen...haha

    ReplyDelete
  3. Memg truja Sgt kwn akak ni hhehe

    ReplyDelete
  4. aben tengah ada mood nak like... :) dan tengah ada waktu ruang yang terluang lah tu...

    ReplyDelete
  5. hehe kelakar..ye la blogger famous bg feedback mmg best :)

    ReplyDelete
  6. hahahahahaha... sabar jer laaa....

    ReplyDelete
  7. Bro Ben mmg pujaan ramai.. cayalah.. :)

    ReplyDelete
  8. Hadoi, Tahap meroyan tu, hihi. :)

    ReplyDelete
  9. hahahahhaaa.. kelakar la.. "HURUF PUN DAH BESAR KECIL BESAR KECIL NI..." :p

    seronok kan bila dapat happy kan orang.... :)

    ReplyDelete
  10. seronoknya lah ye..Lya like kat kak ana pun happy dah ni hehe :)

    ReplyDelete
  11. Hahahah. ni memang terujaa betul ^^

    ReplyDelete
  12. hahaha..excited betul dia...kalo kita pon gitu kot..hihi

    ReplyDelete
  13. itu baru ben ashaari..kalau awal ashaari yg LIKE tak tahu mcm mana

    ReplyDelete
  14. haha..tinggi saham Ben Ashaari tu ya..

    ReplyDelete
  15. Hehe...begitulah penangan orang terkenal. Kalau Awal Shaari tiba-tiba mencelah, mau pengsan kot! hoho!

    ReplyDelete
  16. ermmm...teruja sangat ni..seram pulak

    ReplyDelete
  17. Macam ni rupa-rupanya penangan peminat tegar...hehehe

    ReplyDelete
  18. haha, mimin pun sama .. mcm nak canang 1 dunia ben follow blog mimin smlm. muaha

    ReplyDelete
  19. Abg ben mmg dah mcm retis,top blogger tu,mmg excited! CN aritu owner denai hati komen kt gmbo insta pon dh excited lebih

    ReplyDelete
  20. seronok... eija pun follow kat blog dan fB... suka coretan bro BEn hihi fefeeling teruja jugak la :p

    ReplyDelete
  21. #untunglaaaa kak lyaaa hehehehe

    ReplyDelete
  22. 1st abg ben like dyh punya status psai jumpa serena..teruja habis time tu..tunjuk dekat semua kawan..hehe

    ReplyDelete
  23. ehehehe comelnyaaa kawan Kak Lya tu.. memang laa kalo Abg Ben like mmg gempaq habislaaa satu fesbuk tu.. semua blogger2 hebat tu under kelab famous =)

    ReplyDelete
  24. Terujanya kawan Lya tu, siap big boss add friend lagi ^-^

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.