❤ Antara Big Apple Donuts Dan Dunkin Donuts!! Mana Satu Best? ❤

April 30, 2015

Salam Ukhuwah Fillah ..
Salam Khamis Sahabat ..
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Big Apple Vs Dunkin Donuts 


Antara Big Apple Donuts dan juga Dunkin Donuts mana satu paling best.Kalau ikut Akif,Big Apple Donuts memang pilihan dia.Dia memang suka Big Apple Donuts dari dulu lagi.Sedap dan kena la dengan selera dia.Dunkin Donuts ni dia kurang sikit minat sebab dia dah terbiasa dengan Big Apple Donuts.Tapi dua dua ni memang sedap.Dua dua memang terbaik.Kalau tanya Lya mana satu sedap antara Big Apple Donuts dan juga Dunkin Donuts,Lya pilih SEMUA SEDAP.Bila makan dua dua jenama ni rasa cam sama jer takde beza pon.Nama pon DONUT.Tapi tak taula pilihan orang kat luar sana mana satu.Ok,Lya nak tanya sahabat,mana satu pilihan hati antara BIG APPLE DONUTS dan juga DUNKIN DONUTS. 

Dunkin Donuts

Bagi Lya yang bukan dalam golongan penggemar donut,makan donut untuk seketul dua tu boleh laa..Tu pon sebab nampak donut tu duk bergolek kat depan mata..Kalau tak kerana anak anak memang tak pergi beli pon.Makan donut ni memang sedap.Sedappp sangat tapi jangan la makan banyak banyak nanti badan boleh naik kembang cam donut jugak..hehehe fakta ke auta tuuu !!!

#bigapple #dunkindonuts #donut #donutsedap #duaduabest #duaduasedap #anakanaksuka #makananmalaysia #food #foodpic #foodlover #foodgram #foodporn #like #picfortoday #likers #akifimtiyaz #diasukamakan #sukamakandonut #sukasukasuka #blogger #bloggermalysia #parentingblogger #blogakifimtiyaz #kelabbloggerbenashaari #exchangefeedgroup

Artikel Menarik yang Lain

11 sang pencerita

  1. sya suke big apple...sbb dia lembut je...hehehe...^_^

    ReplyDelete
  2. Rasa-rasanya dua-dua pun sedap. Pada mereka yang minat donut la. Saya minat donut yang kat pasar pagi je. Yang letak gula. Itu lagi sedap. Hehehehe.

    ReplyDelete
  3. dunkin donat hehe..tp setakat seketul tu boleh la abis..

    ReplyDelete
  4. akif suka yang mana, ibu ana suka dua2 kalau akif nak belanja hehe :)

    ReplyDelete
  5. Zumal suka Big Apple gak macam Akif ^-^

    ReplyDelete
  6. Sy pun suka big apple dr dunkin donut.,

    ReplyDelete
  7. CN suka big apple, lg lembut dan rasa mmg sedap !

    ReplyDelete
  8. Saya dua2 saya makan.. dua2 boleyy.. :) :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..