♥ Smart Aulad Circle - Program Hujung Minggu Anak Anak ♥

February 14, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Sabtu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...


Minggu lepas balik jer dari kelas tuisyen,Insyirah ada bagitahu mengenai program 'Smart Aulad Circle'anjuran Kelab NAZIM.Insyirah cakap kali ni program akan dibuat kat Masjid Kampung Paya Berenjut,Kemaman.Kita nak pergi ke tak,Umi??..

Alamak kalau ikutkan minggu ni nak balik kampung sebab nak ke majlis kahwin seorang sahabat.Tapi bila anak ada program Kelab dan beria ia nak pergi,nak pergi...hingga berkali2 ulang maka Lya mengalah.Ok la kakak dengan adik2 boleh pergi.Insyirah memang suka kalau ada program seperti ni hujung minggu.Bagus la untuk dia,dapat isi masa dengan sesuatu yang berfaedah..


Pagi ni Umi dengan Abah pergi hantar anak anak.Nampak bersemangat untuk menyertai program.Paling excited Akif lerrr sebab ini kali pertama Akif join program ni.Kalau ikutkan syarat,program ni untuk kanak kanak 7-12 tahun jer.Tapi Akif minat nak ikut Lya daftarkan Akif sekali.Akif peserta paling muda sebab umur baru 6 tahun..


Harap harap anak anak Umi dapat menghadiri program dengan jayanya.Insyaallah..amin aamin..



Artikel Menarik yang Lain

25 sang pencerita

  1. program yg baik untuk diikuti kan Kak lya.. :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Mmg bagus,.Tq Hadi sudi jemput ..tak sempat nak join lagi busy..

      Delete
  3. majlis ilmu mcm ni mmg kena galakkan supaya hati mereka dekat dengan Islam . ada sesetenagh perkara ibu bapa mmg x mampu nak mengajarnya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Vee..klau kita terapkan dari kecil InsyaAllah diaorg akan minat kearah ini..

      Delete
  4. kecik2 dah suka program mcm ni..bgus sangat :) pndai akk didik diorang

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Memang seronok..tertanya bila pulak lg ada kelab tak sabar nak pergi lagi

      Delete
  6. bagus nya dia nak jugak ikut kakak dengan abang nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa dia minat jugak bila thk kakak dan abag pergi..

      Delete
  7. alhamdulillah tumpang gembira untuk anak2 permata hati ni. syukur program mereka mencambah ilmu agama dan dunia ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ..terima kasih Pn umi..

      Delete
  8. amin . bakal ustaz dah tu . hehee

    ReplyDelete
  9. memang program2 sebegini baik mendidik anak2 kita Lya, amboi Akif senyum kan main lagi :)

    ReplyDelete
  10. Bagusnyer anak2 Lya..rajin , semoga besar jai anak soleh solehah.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. program yg menarik & sgt bagus. Semoga menjadi insan berjaya di dunia & akhirat... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  12. bagus der program begitu, mengisi masa lapang.

    ReplyDelete
  13. Bagus program ni Kak Lya. Salute dengan Kak sebab ada inisiatif and effort untuk berikan yang terbaik buat anak-anak. Mereka la jadi harapan kepada kedua ibubapa mereka nanti. Goodjob kak!

    ReplyDelete
  14. Kalau program baik macam ni n anak sendiri yang nak pergi..baik hantar je, kan k.Lya?

    ReplyDelete
  15. Mass cuti d isi dgn prkara yg brfaedah

    ReplyDelete
  16. Mass cuti d isi dgn prkara yg brfaedah

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.