❤ FIRST GIVEAWAY MAWAR PUTIH ❤

February 09, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!??

❤- Siapa nak menang hadiah?
9 penanda buku
8 keychain

❤- Total 17 pemenang bertuah dicari..

❤- Selain tu dapat exchange link.. 

Syarat sesimple yang boleh tuan blog bagi ni.Macam biasa...

❤- Jadi follower Mawar Putih

❤- Sediakan entri mengenai giveaway ni.Kalau malas sangat, tepek banner dan pastikan ada link Mawar Putih.

❤- Hantar url entri di ruangan comment Giveaway.

Itu je. Simple kan.

Giveaway terbuka kepada semua warga blogger tak kira jantina,keturunan, umur atau pangkat. Tarikh tutup sehingga 28/2/2015 tepat jam 11.59 malam.

Good Luck !!!!


Artikel Menarik yang Lain

39 sang pencerita

  1. all the best..

    salam kenal.. :)

    ReplyDelete
  2. All the best ! ,

    Saya ada buat GA , Sudi tak join ? http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Emma. ok dear nnt saya singgah

      Delete
  3. Thanks atas sokongan. Senarai peserta dah update..:-)

    ReplyDelete
  4. Singgah dari GA yang sama (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  5. bemoga bertuah kak Lya..hadiah pun menarik

    ReplyDelete
  6. saya dari GA yang sama. Goodluck yer :)

    ReplyDelete
  7. Gdluck ya!! Join contest yang sama.huhu
    http://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  8. singgah dr GA yg sama..good luck

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete

  11. singgah Blogwalking sini..
    all the best..

    -Hikayat Budak Pening-

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  13. Salam.
    Kita BW dr segmen yg sama.
    Tapi lewat sikit lah yek.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/search/label/Segmen

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.