❤ Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my ❤

January 23, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Jumaat Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Tadi Lya terjah blog sahabat ..Ramai yang join GiveAway daripada Nile.com.my.Tergerak pulak hati ni nak join sekali.Ok ,Lya terus terjah blog Lyssa Faizureen untuk tahu lebih lanjut mengenai GiveAway ni.Lyssa ada promote mengenai GiveAway ni kat blog beliau.Apalagi jom terjah blog Lyssa.

 Nile.com.my merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah,kasut,beg,barang-barang gym,buku,barang dapur dan banyak lagi akan melancarkan GiveAway semasa Tahun Baru China iaitu pada 19 Februari 2015 .

5 x Pemenang Bertuah yang akan mendapat RM 150 barangan dengan PERCUMA.

Macam mana nak join giveaway ni ? Senang je !!! Sahabat hanya perlu buat satu post di blog dengan mengikut 4 arahan di bawah :

❤- Tajuk Entri : Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

❤- Letak banner di bawah ini bersertakan backlink untuk banner tersebut.
http://www.nile.com.my/page.php?cd=96


❤- Letakkan produk-produk yang sahabat inginkan daripada Nile.com.my bersama dengan link produk tersebut..Contoh macam Lya buat kat bawah...Ok ini adalah produk pilihan Lya.Sahabat boleh pilih macam macam produk dengan harga RM150 jer tau..Tak boleh lebih dari RM150.

❤ Saya mahukan barangan di bawah ini dengan harga kurang daripada RM150 


BMI52621 Plain Chiffon Blouse - Army Green
RM28.90



BMI57661 Printed Blouse
RM29.90


BMG77431 Ruffle Chiffon Button Blouse- Army Green
RM28.50
BMG01103 Chiffon Backfin Blouse- Red
RM31.01

BMG01104 Polka Dotted Blouse- Dark Blue White
RM30.90

Jumlah harga barangan : RM28.90+RM29.90+RM28.50+RM31.01+RM30.90  = RM149.21

Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

CNY Giveaway 2015 (dan nama penuh)

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Tarikh tutup permohonan update blog adalah 15/02/2015,jam 11.59 malam. Cabutan bertuah akan menggunakan cabutan secara rawak pada 17/02/2015 12:00. Keputusan akan dipaparkan di halaman KLIK SINI pada jam 4.30 petang 17/02/2015.Pemenang bertuah akan dihubungi melalui e-mel dan h /p panggilan untuk menuntut tunai.Sahabat boleh melihat keputusan pada tarikh yang telah ditetapkan .

Apa tunggu lagi jom la join sama..Selamat bersegmen sahabat !!!

All the Best & Good Luck 
HAPPY BLOGGING ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

20 Sahabat Setia

  1. good luck akak! jap lagi nak join jugak.hehe :D

    ReplyDelete
  2. cantik nyer blouse nyer. semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak, good luck ya ~~~

    ReplyDelete
  4. Moga murah rezki kak, lma x bw cne

    ReplyDelete
  5. waduh...sangat menarik..good luck kak Lya

    ReplyDelete
  6. wahh..nile buat lagi rupanya..

    ReplyDelete
  7. semua blouse cantik²..Good Luck Kak

    ReplyDelete
  8. gud luck sis , saya pun join juga :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2015/01/giveaway-blog-nik-ainaablogspotcom-2015.html

    ReplyDelete
  9. dtg singgah sini. :)

    (( http://nikainaa.blogspot.com/ ))

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.