❤ Gambar Hari Pertama Akif Di Pra Sekolah SKSG ❤

January 12, 2015

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Tak sempat nak update cerita..Jadi Lya up gambar jer la.Sekarang ni banyak sangat kerja dan masa tak mengizinkan Lya untuk update blog.Tambah pulak line internet tak nak beri kerjasama..Slow tahap siput seduttt hehehe.Nak upload satu gambar memang makan masa.Tapi takpe la sabar jer laa..





  Nota : Terima kasih masih sudi lagi singgah kat blog Lya dan tinggalkan komen kat sini..Nanti ada masa Lya terjah blog sahabat ..Lya sangat2 menghargai setiap komen yang anda tinggalkan..

HAPPY BLOGGING ❤❤

Artikel Menarik yang Lain

15 sang pencerita

  1. ehh dapat belon pergi sekolah. hehe :D

    ReplyDelete
  2. Alahaaai. Muka malu-malu lagi. Heeee. InsyaAllah tak lama lagi dia akan jumpa kawan dan selesa dengan persekitaran sekolah ni :)

    ReplyDelete
  3. SELAMAT MALAM..JOM TERJAH BLOG SYIRA - PENCARIAN SPONSOR :D

    ReplyDelete
  4. hemsem sangat dak akif... macam taiko ! haha

    ReplyDelete
  5. kawan tepi dia tu macam mengantuk je..hahahah

    ReplyDelete
  6. duduk diam je akif tu..good boy akif :)

    ReplyDelete
  7. BW sini.. nk tengok gambar pun, tenet kat tempat saya pun tgh tenat. hehehe..
    anyway, good luck buat akif. slamat menempuh hari pertama persekolahan buat tahun ni..

    ReplyDelete
  8. Memang ensem akif ni kan. Nampak semangat tu nak ke sekolah..hehe

    ReplyDelete
  9. Ada aura bakal pemimpin Akif ni... aamiin. Selamat bersekolah buat Akif. Semoga sentiasa ceria dan bersemangat serta beroleh kecemerlangan dlm pelajaran serta kehidupan... aamiin.
    Cutelah belon bentuk love tu.. :)

    ReplyDelete
  10. Segaknya akiff, slmt brsklh ya adik akiff

    ReplyDelete
  11. amboi hensem boy ni.. smartla baju dia.. blaja rajin2 yeee..

    ReplyDelete
  12. Smartnya uniform.... siap necktie lagi tu... :)

    ReplyDelete
  13. Siap dapat belon love ye akif.
    He sure is a smart boy.
    Semoga jadi anak yang bijak serta soleh & bertaqwa kelak. Aamiin.

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..