❤ Photo Canvas Termurah Dengan Kualiti Terbaik Hanya Di Samudera Kanvas ❤

December 16, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Semalam Lya dapat satu bungkusan dari pihak Air Pak Express.Bila bukak jer sampul ada satu frame gambar..Alhamdulillah photo canvas rupanya...Selamat sampai kat tangan tanpa cacat cela..Thanks Samudera Kanvas.Hasil yang cukup sempurna dan Lya cukup puas hati.


Ok sebelum Lya melangkau lebih jauh,bagi sahabat yang belum mengetahui APA ITU FOTO KANVAS?.
Lya terangkan sikit kat sini ya. Foto Kanvas adalah salah satu cara dan teknik dalam mencetak sebuah foto dengan menggunkan kertas foto yang berbahan seperti kain tenun.Proses mencetak foto kanvas ini dibantu dengan mesin printer khusus dan cairan yang sama dalam mencetak sebuah foto.Jadi dengan mencetak foto kanvas,hasil foto yang dihasilkan akan menjadi semakin menarik setelah melakukan proses editing.


Yezza..Inilah gambar yang Lya pilih untuk dikanvaskan.Cantik tak!! Cantik tak !!!..Cantik kan ?..OK Lya citer sikit mengenai photo canvas yang telah di sponsor oleh Samudera Kanvas untuk Lya. Photo canvas yang BERKUALITI ini dihasilkan menggunakan material yang BERMUTU TINGGI.Tekstur kanvas yang dihasilkan adalah dari jenis kalis air.Jadi kita tak perlu bimbang sekiranya photo canvas terkena air.Boleh terus lap kerana warna yang digunakan tidak akan pudar.Paling penting tak perlu lagi nak letak bingkai,dapat jer dah boleh gantung kat dinding.Tak nak gantung kat dinding boleh letak sebagai hiasan kat atas meja,mengikut kesesuaian anda.


Bila dah dapat haruslah bergambar kan kan kan?? Ok macam biasa la model Umi tampil membantu..Klik klik klik gambar Akif bersama photo canvas dari Samudera Kanvas.Akif suka sangat.Terima Kasih Samudera Kanvas untuk photo canvas yang AWESOME ni..InsyaAllah nanti kalau nak kanvaskan foto  anak2, Lya pasti akan gunakan khidmat Samudera Kanvas.

Taraaa..Bila dah bergambar.Memang tak reti nak STOP.Hehehehe snap snap snap !!! Layankan jerla dah itu minat dia..Sekejap duduk sekejap berdiri.Sekejap muka seposen sekejap muka dua posen pastu senyum sengeh,masam semua ada la kat situ.


Kebetulan ada satu ruang kosong kat dinding rumah Lya.Jadi Lya gantung photo canvas ini kat dinding yang sedia ada.Nampak berseri sikit dinding ni,bila dah letak photo canvas kat situ.

Jika anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan photo canvas dari Samudera Kanvas anda boleh usha dulu gambar2 yang Lya sertakan kat bawah..




Jom sama sama abadikan kenangan indah anda bersama PHOTO CANVAS dari Samudera Kanvas.Pasti anda berpuas hati.Harga berpatutan dengan jaminan kualiti TERBAIK !!!

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PHOTO CANVAS DARI SAMUDERA KANVAS??

- Samudera Kanvas menggunakan material yang berkualiti tinggi bukan tarpaulin ataupun kualiti banner tau. 
- Dapat je boleh terus gantung ! Hoorey!
- Kanvas Samudera Kanvas DIJAMIN KALIS AIR !!!
- Samudera Kanvas memberikan Perkhidmatan Asas Editing Gambar secara PERCUMA!!.
- CONFIRM PUAS HATI lah!

Sebarang Pertanyaan,Boleh KLIK Link Di Bawah :

Facebook Page


Laman Web Samudera Kanvas : 

Untuk Tempahan : 

Inbox Samudera Kanvas : Samudera Kanvas 
 Whatsapp Samudera Kanvas: 014-8495922

#blogger #iamblogger #parentingblogger #blogakifimtiyaz3 #kelabbloggerbenashaari

Artikel Menarik yang Lain

34 Sahabat Setia

  1. Waahh...cantiknyeeee.
    * Nanti saya singgah BW lagi tau, K.Lya.
    Banyak sangat hutang ngan sumeorang ni xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Shikin ..Tq ya ... Heheehehe kena bayar utang la nampaknyerr ..

      Delete
    2. Bestnya k.Lya dapat sponsor.
      Macamana boleh dapat sponsor?
      Hehe..teringin jugak.

      Delete
  2. sekarang jugak g terjah...
    harap2 dpt ler harga best..
    smart sungguh rambut akiff tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terjah jgn tak terjah ....InsyaAllah dapat la nanti hehehe..
      Tq Shark..

      Delete
    2. Waaahhh..cepat je Shark nak pi terjah.

      Delete
  3. menarik... boleh cuba juga nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg menarik..Jom la buat tempah satu ..Maria ..hehehe

      Delete
  4. tahniah kak..cantik photo canvas..terus gantung je senang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Fiza... Yupp dapat jer terus gantung ..

      Delete
  5. cantik dia edit colour..mahal x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. PB ..Tak mahal boleh tgk macam2 saiz ada kat FB PAGE Samudera Kanvas

      Delete
  6. wah bagus lah ..banyak kenangan akif ..tahnia

    ReplyDelete
  7. wah bagus lah ..banyak kenangan akif ..tahnia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Cikgu Etuza..Alhamdulillah rezeki...

      Delete
  8. Akif ada membaca buku ke akif..rajin membaca agar lancar ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada Cikgu Etuza..InsyaAllah ..Terima kasih Uncle

      Delete
  9. Menarik juga photo kanvas ni... Kalau kreatif lagi, boleh buat jam pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe macam2 boleh buat BM kalau dah kreatif ..Hehehe ..tq sudi singgah ..Lya lum sempat jenguk blog BM..Huhuhuhu banyak bebenor kerjanya..Sempat terjah satu dua blog jer ..

      Delete
  10. mcm bisness sekarang nak cari kelainan ... menarik .

    ReplyDelete
  11. cantik jugak ye..kalau terdedah dia cepat lusuh tak..macam kain??

    ReplyDelete
  12. Wahh tahniah... cantik.. mmg menarik. Thanks sharing Lya.. best.. :)

    ReplyDelete
  13. memang terbaik kak..hehee..nad pun dah sampai..dah buat entry pun..hhee

    ReplyDelete
  14. terbaik la kak . mcam nak cuba je

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.