❤ Iniblogke 600 Bloglist ❤

December 11, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Khamis Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


So kepada sesiapa yang berminat, korang hanya perlu buat

- Post bertajuk "iniblogke 600 bloglist"
- Pastikan banner ni ada dalam post korang & linkkan kat post ini
- Tinggalkan url post korang kat ruangan comment segmen
- 15 blog bertuah (random.org) akan dipilih untuk dimasukkan kedalam bloglist (Disember 2014 - Mac 2015)

TAMAT PADA 17 Disember 2014 

Artikel Menarik yang Lain

29 sang pencerita

  1. salam
    singgah dan follow back
    tq sudi follow anum

    ReplyDelete
  2. As'salam Lya..inshaallah akan cuba terjah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam..terjah jgn tak terjah

      Delete
  3. salam kak lya...nak tanya sikit. untuk tinggalkan komen di blog saya ada WV tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Arz..jap Kak Lya terjah ...tgk ada ke takde..

      Delete
    2. terima kasih atas feedback kak lya.

      saya tak faham kenapa beberapa blog ada vw....antaranya kak farrah, kak lya dan etuza

      Delete
  4. Semoga berjaya buat semua peserta ya!

    ReplyDelete
  5. Semoga kak lya terpilih masuk bloglist :)

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen. Saya pun join segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  7. Thanks sudi join Iniblogke 600. Nantikan post mengenai 15 blog yang terpilih, hari ini :)

    ReplyDelete
  8. salam ziarah.. selamat berjaya :)
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..