❤ ''Follow Me'' - Buat Pe Nak Follow You ??? ❤

December 22, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Isnin Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


#blogger #iamblogger #parentingblogger #blogakifimtiyaz3 #kelabbloggerbenashaari

Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. tak suka bila orang pakse2 follow ni...

    ReplyDelete
  2. haha,,yang ni iqha setuju sangat2!!
    btw,,iqha singgah sini ye :))

    ReplyDelete
  3. Betul tu. Minta kita follow, tapi dia sendiri tak follow kita. Hmm

    ReplyDelete
  4. memasing punya pendirian kan... ayat memaksa memang tak patut...

    ReplyDelete
  5. terpulanglah nak follow ke tak..

    ReplyDelete
  6. macam macam peel manusia huhuhuh

    ReplyDelete
  7. Hahaha. Setuju2. Nak suruh orang follow, tapi tak reti follow orang dulu. Geram gak ngan penyakit manusia jenis gini. :D

    ReplyDelete
  8. hak masing-masing...tak perlu memaksa rasanya...

    ReplyDelete
  9. slalu sgt jadik. maaf ckp,kebanyakannya adik-adik umur 13-16tahun suka buat macamni.i kalau tengok mcmni feeling mcm,'aku ni nampak macam belasan ke diorg komen cenggini'.. sabor je la..
    p/s : i x follow kalau main paksa cenggini..=3

    ReplyDelete
  10. Ramai blogger dan netters yang buat gitu. main suka hati je nak minta follow hehe..

    ReplyDelete
  11. pernah la jugak kena macam ni..and setuju dengan Aku Ira..mostly budak2 under 18 yang gila cari follower ni..kat Insta, FB dannn Twitter..

    ReplyDelete
  12. Kita klu nak follow org tu biar ikhlas.. tak perlu mengharapkan follow back lah kan. Saya klu org follow, biasanya akan follow back je lah kecuali klu yg agak lain macam je lah.. :D

    ReplyDelete
  13. Klau nak follow me follow biarla dgn secara ikhlas kan

    ReplyDelete
  14. Ade jugak gitu?
    Adehhh pelik betul.
    Kita xde IG..hehe..nasib baik..
    Follow lah orang dulu..baru tggl ayat cenggitu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.