❤ Berjaya Memenangi Ephyra Skin Bar Dari Giveaway Ephyra Skin Bar Blog Mialiana ❤

December 09, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Selasa Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...



Alhamdulillah..syukur,Lya tersenarai dalam 50 Blogger yang berjaya untuk mendapatkan Ephyra Skin Bar dari Giveaway yang telah dianjurkan oleh blogger Mialiana.Terima kasih Mia.Terima kasih Ephyra..Tahniah juga Lya ucapkan kepada 49 blogger yang telah berjaya.

Ok lepas ni akan ada satu lagi cabaran yang perlu di lalui oleh peserta yang telah berjaya mendapat produk Ephyra Skin Bar iaitu meREVIEW produk ini..All the best buat semua sahabat yang berjaya mengharungi cabaran pertama ...Teruskan untuk cabaran seterusnya..

Produk akan di hantar kepada pemenang pada 8-10 Disember jika tiada aral melintang.Proses untuk Review Ephyra Skin Bar akan bermula pada 12 Disember sehingga 12 Januari 2014.Pengumuman pemenang adalah pada 19 Januari 2015.Keputusan pemenang adalah berdasarkan testimoni pengguna yang menarik dan kreatif.Pemilihan akan dibuat sendiri oleh Puan Amiza pengasas Produk Ephyra.

Giveaway ini menawarkan hadiah-hadiah seperti berikut :

Tempat 1 :
Wang tunai RM 200 + 3 x EPHYRA SKIN BAR bernilai RM 40

Tempat 2 :
Wang tunai RM 150 + 2 x EPHYRA SKIN BAR bernilai RM 40

Tempat 3 :
Wang tunai RM 100 + 1 x EPHYRA SKIN BAR bernilai RM40

Tempat 4 - 10 :
Wang tunai RM 50 + 1 x EPHYRA SKIN BAR bernilai RM40

Ok..Tunggu REVIEW dari Lya setelah guna produk Ephyra Skin Bar nanti...

Artikel Menarik yang Lain

21 sang pencerita

  1. As'salam Lya nilah kelebihan Lya...tahnia ya rezeki tu..sangat bangga dengan Lya..teruskan hadapi cabaran seterusnya...hebat..kira bertuah tu

    ReplyDelete
  2. tahniah :D sama la kita dpt juga.. lepas ni leh pakai..tgk hasil mcm ne

    ReplyDelete
  3. Sampai 50 pemenang?
    Byk betul hadiah :)
    Tahniah k.Lya.
    * Saya kat airport ni. Doakan percutian kami selamat pergi & balik.

    ReplyDelete
  4. tahniah kak . saya xde rezeki :) huhuu

    ReplyDelete
  5. Tahniah Kak, msti x sbr nak guna produk ni..nnt blh la riview nak tgk wajah sbnr pemilik blog ni hhe

    ReplyDelete
  6. waa.. dapat hadiah lagi.. tahniah...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...tahniah Lya...murah rezeki Lya..^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.