❤ Terima Kasih Cikgu Etuza:Pemilik Blog Pesona & Mustika ❤

November 11, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Apa ni ?? Apa ni ?? Comel jer bungkusannya ..Ada bear kiut miut lagi tuuu ...Apa benda ni ?? Dari siapa ni ?? Tertanya2 jugak la hati ni,hadiah dari siapakah ??? .. Tapi bila tengok SABAH ..Lya dah tahu dah siapa pengirimnya..Dah sampai akhirnya .!!

Hehehe,semalam abang pos laju yang memang sentaiasa laju,datang rumah serah kotak ni dan satu lagi kotak ..Bila tengok kotak ni tertulis SABAH .. teringat la yang Cikgu Etuz duk tanya tentang hadiah yang diposkan dah sampai ke belum ?? Akhirnya terjawap sudah .. Okey Cikgu Etuza,hadiah dari Cikgu dah selamat Lya terima semalam..Ni dia selamat sampai tanpa apa2 kecederaan ..Alhamdulillah dari Sabah terbang ke Pahang .Jauh perjalanan kotak ni nak sampai kat rumah Lya ...


Kenapa Lya dapat HADIAH DARI CIKGU ETUZA ??  Boleh baca kat SINI okey .. Lya adalah salah seorang PENERIMA ANUGERAH PENGOMEN SEGAR & MESRA OKTOBER 2014 blog Pesona & Mustika ...Alhamdulillah rezeki Lya ..Thanks ya Cikgu Etuza bagi kita hadiah ..Kita suka kita suka ..Nanti kalau ada hadiah lagi boleh la bagi kat kita lagi hahahaha ( muka tak malu betul la Umi Akif ni kan kan kan ?? ).


Ok ni la hadiah yang Lya dapat dari Cikgu Etuza..Lya dapat dua hadiah tau ..Hadiah pertama yang Lya buka adalah satu kotak Chocolate with Malt jenama Elken..Wah wah wah jenama ELKEN gitu..Lya tak biasa minum Chocolate jenama ni sebelum ni.Tapi lepas ni Lya akan cuba minum dan nak jugak tahu apa rasanya. Buat masa sekarang belum minum lagi ... Dah minum nanti baru Lya citer okeyy ..


Hadiah kedua yang Lya dapat ...Taraaaa dua bijik mug yang tengah senyum dan jugak sudu kecik yang super duper comel tu...Akif suka sangat dan dia mintak satu untuk simpan.. Suka ler tuuu ..Siap cakap camni  (''Umi Akif nak satu boleh...Akif suka la dia senyum ..Kita mana ada lagi cawan senyum'' ) Ok la sayang..ambik jer..Umi tak kisah kalau AKifnak simpan..Tapi dia tak ambik pon dia tengok jer pastu suruh Umi simpan at dalam almari ..Meh kita simpan mug senyum kita ...!!!



Akhir kata dari Lya ..Terima kasih Cikgu Etuza sudi bagi hadiah Mug Senyum yang comel dan Chocolate with Malt 5 in 1 untuk Lya sekeluarga ...Alhamdulillah semoga Cikgu Etuza terus murah rezeki ..Aaamin aamin ..

Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. Byknya hadiah akak dpt tahniah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...tahniah yer Lya

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tahniah yer Lya

    ReplyDelete
  4. wahh cantik dan sedap dapat kopi tu..congrats kak

    ReplyDelete
  5. wah bestnya..rezeki akak..tahniah,,

    ReplyDelete
  6. Mmm..bila masa Cikgu Etuza bagi hadiah ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dan lega semua dalam tangan dan milik lya dan akif ya. Terkejut nampak wow!!! sangat kreatif persembahan penghargaan ini. Lawa blog terus dengan senyuman manis...alamak senyum seorang2 ni depan PC. Apapun inshaAllah ..teruskan usaha kita di blog ya. Ada lagi nak menyusul satu program anugerah dalam blog Pesona & Mustika tengah susun strategi agar tampil para blogger berjuang habis-habisan ..bukan alang2 hadiah ni. Ok lya thank ya..sudi kongsi rasa bahagia kita sesama blogger...ha siapa kata berblog tak ada jalinan ukuhuwa ,....hidup kan blog anda updatekan blog anda.

    ReplyDelete
  8. boleh campur Chocolate with Malt tu kalau nak buat kek perasa coklat, anak gadis etuza selalu buat tuk kek..lya cuba ya cari resepi hidangkan di blog ..cantik tu etuza tau lya pandai buat kek..anak ke 2 perempuan etuza ..hummm! suka sangat buat kek..

    ReplyDelete
  9. oleh kerana tajuk entry terima kasih..ya ya lya sama2 kasih hehehe

    ReplyDelete
  10. Telan airliur jap. Macam sedap je buat air. Muehehehe. Dapat pulak mug comel. Ana suka.

    ReplyDelete
  11. Nak rase 1 boleh x k.Lya?
    Hehe.. Gurau je.
    Mengada-ngada pulak saya ni.

    ReplyDelete
  12. wow best nye...
    rezeki lagi..
    Alhamdulillah syukur!

    ReplyDelete
  13. wahh..dapat cekelat..dapat cawan.. memang ngam.. buat air cekelat..hihi...

    ReplyDelete
  14. tahniah kak lya.. semoga terus dan sentiasa dimurahkan rezeki..aminn

    ReplyDelete
  15. Alaaa comellnye mug tuu...
    heee tahniah kak lya...
    amboii balun sume pengomen tegar nie..
    xmmpu nak lawan akk lg..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.