❤ Search Keywords Blog Akif Imtiyaz3 13 Oktober 2014 ❤

October 13, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Malam Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Search Keywords Blog Akif Imtiyaz3 13 Oktober 2014

- Novel akadku yang terakhir sinopsis
- Berhati hatilah dengan perkataan...
- Biarlah orang memfitnah kita 
- Desa kelahiran chevra papinka di...
- Download kata2 orang yang sabar d f...
- Http://aziazidah.blogspot.com/201...
- Hutang wajib dibayar
- Mandi limau jodoh
- Mvmvolunteerregistration
- Pendaftaran Taska Kemas Kajang



Ok ini adalah carian KEYWORDS untuk 13 Okt 2014.Setakat hari ni Ok lagi ..KEYWORDS masih lagi yang bersih2 jer takde lagi orang duk cari benda pelik2  kat sini ..Alhamdulillah ..Dalam pada tu kan kan kan Ada jugak yang cari tempat lahir Chevra Papinka kat blog Lya ni ..

Hikhikhik ni mungkin sebab Lya ada buat entri Masih Mencintainya: ''Papinka'' .. Saper la yang nak tahu sangat tempat lahir penyanyi utama Papinka Chevra Yolandi tu ya.. Jawapan terbaik yang Lya dapat ialah Chevra Yolandi lahir di kec. simpang katis,kab.bangka tengah,prov.Bangka Belitung Indonesia..Tu ler jawapan yang Lya dapat dari Mr Google..Hope Si Pencari puas hati la ya dengan jawapan penuh ini.. Ok cukup setakat ni kita jumpa lagi esok ..Bye bye bye !!

HAPPY BLOGGING !!!!!!!!

Artikel Menarik yang Lain

14 sang pencerita

  1. Mandi limau jodoh... ada gak org cari yg ini skrg.. ha ah a

    ReplyDelete
  2. asalam memang terbukti semakin hebat blog Lya..terbaik keyword nampak sama tara ja kan..

    ReplyDelete
  3. Ada org nak cpt cari jodoh tu hihihi

    ReplyDelete
  4. Huhu..pencarian2 yg bagus. Kalau ana punye keywords semua pasal encik mimpi. Hahaha. Gelak je tengok keywords.

    ReplyDelete
  5. dah lama dkna tak tengok keyword blog sendiri hihii

    ReplyDelete
  6. biarla orang menfitnah kita kak lya

    ReplyDelete
  7. mandi limau jodoh :) selalunya orang mandi bunga..hihi

    ReplyDelete
  8. mandi limau jodoh short form utk mandi air limau untuk cepat bertemu jodoh.. maybe.. huhu...

    ReplyDelete
  9. Nasib tak der keyword yg hangat²...hehehe...

    ReplyDelete
  10. Hutang mmg wajib dibayar tau.. :) :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.