❤ Jam Loceng Oh Jam Loceng ❤

October 01, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Rabu Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ..


Semalam jalan2 singgah kedai jam ..Nak beli satu jam loceng untuk Insyirah ..Cari punya cari punya cari ada satu jam loceng yang dia betul2 berkenan .. Kaler pink lembut gitu ..Hantu pink betul la kakak nie.. Dah test siap2 kat OK jer ..Bunyi ok lampu ok gerakan jarum pon ok ..Pendek kata HOKEY2 semua laa..Ok la sangat .. Puas ati terus bayar dan bawak balik kat rumah ..Sebelum sampai umah ambik gambar jam dulu kat dalam kereta ..Hehehe ..Jam loceng pon nak selpiee jugak !!!


Semalam En Hubby kasi kunci itu jam loceng ..Pagi tadi Lya bangun jenguk Insyirah kat bilik dan hati tertanya2 kenapa jam tak berbunyi padahal semalam dah kunci dah jam tu ..Huhuhu Lya ambik jam tengok, Kuakuakua jam menunjukkan pukul 4 pagi sedangkan masa tu pukul 6 pagi ..Jam tu lewat 2jam..Aduhai takkan sebab bateri,bateri dah pakai yang baru ..Apa benda masalah lagi ni ..Belek2 tenung2 ..Cuba test lagi pastu tgk balik beberapa jam ..Camtu jugak .Test lagi sekali gitu jugak..

Sah jam ni memang masalah..Memang kena hantar balik kat kedai balik la kalau camni jadinya..Huhuhuhuhuhu sodih jer beli jam tapi takleh nak dimanfaatkan sepenuhnya ..Tak kan nak simpan je kan ,,,Baik la Lya bawak g kedai tukar balik..Boleh tukar ke ??? Heheehehe harga pon boleh tahan takkan la takleh nak tukar ..Ni bukan jam loceng yang pasar malam takleh nak tukar tukar ... Boleh la kottt !!!

 Nota : Untuk anda yang berminat nak beriklan kat Blog Lya boleh KLIK SINI  

Artikel Menarik yang Lain

14 Sahabat Setia

  1. kakak boleh kawan dengan aunty... sebab suka pink...

    ReplyDelete
  2. huhuhu sakit hati klu jam tak bunyi...

    entry terkini...What inside IKON connaught

    ReplyDelete
  3. sebagai pengguna kena cepat hantar ..tukar yang lebih bagus kan...jam loceng ni penting jika nak pergi sekola awal pagi

    ReplyDelete
  4. comel dah tu..tapi problem pulak ye..mintak mintak boleh tukar

    ReplyDelete
  5. cantik lah jam tu..bertambah cantik sebab warna pink..hehe

    ReplyDelete
  6. heheeh comel tapi syg wosak pulak..
    mm mmg boleh tuka la tu kak lya..
    rugi je nnt beli tapi xleh gune

    ReplyDelete
  7. masa sekolah emnengah dulu wajib ada jam loceng ni
    kalau x mau terlewat nak bangun, nak mandi, pergi dewan makan

    ReplyDelete
  8. tukar je kak..ape jual jam lonceng tak berfungsi

    ReplyDelete
  9. Kadang2 tu la masalah jam. Hihi. Tukar je. Tunjuk resit.

    ReplyDelete
  10. Memang seswai.untuk Insyirah kalau warna pink.
    Untuk anak2 saya mmg x seswai.
    Nati au-au pulak..

    ReplyDelete
  11. Comel jam tu...warna pun...mak hai...cun sangat...

    ReplyDelete
  12. Tu yg pentingnya resit kan bila beli2 brg ni.. saya kdg2 buang je resit huhu.. :)

    ReplyDelete
  13. Time bln puasa kna ada jam ni hhee

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.