❤ Hadiah Top Komentator September Daripada Blogger Azhafizah Md Nor ❤

October 16, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Malam Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Semalam abang Pos Laju datang rumah .Bawak dua kotak barang.Tertanya2 jugak la barang apa la ni. Sebab minggu ini tak der pulak Lya order barang..Tapi bila tengok salah satu kotak berbalut tu teringat pulak pasal post Blogger Azhafizah Md Nor kat blog dia mengatakan dah pos hadiah untuk Top Komentator September..Macam sama jer macam betul jer kotak tu hahahaha ...


Yeyyy ..Memang betul la ...ianya datang daripada Blogger Azhafizah Md Nor pemilik Blog SiHati Merah Jambu .Terima kasih Fiza...Hadiah dah sampai dengan selamat ke tangan Kak Lya ..


Ok macam biasa la kan ..Dah dapat hadiah mesti la nak bukak ..Orang pertama yang sibuk sangatttt nak membuka mestilah TUAN KECIK kat rtumah nie..Sibuk nau la nak bukak orang punya hadiah..Perasan macam dia la yang punya tuu..Hehehee..Satu satu dia bukak hinggalah tertonjol hadiah tu kat muka ..Kan dah kata dia suka sangat bab2 nie..

Ok ..Akif nak Umi teka apa benda dalam tu ?? Aikkss dia main teka teki la pulak ..Umi teka itu teka ini dia cakap salah..Umi teka jam..Pon dia cakap salah padahal hadiah tu memang JAM..Dia cakap salah sebab Umi tak bagitahu jam tangan ke jam dinding ..Aduhai TUAN KECIK ni banyak benar cakapnyer..


Ok ..Lya dapat satu jam dinding dari Fiza...Memang cantik sebab apa cantik sebab jam tu WARNA HIJAU..Warna feberet kami semua kat umah nie tau ...Semua suka HIJAU..Bila Fiza bagi jam warna HIJAU semua berebut nak letak kat bilik masing2 ..(padahal dalam bilik dah ada sorang satu huhuhu) .Alahai anak2 Umi ni jam tu satu jer bukan tiga nak oii...Sebab diaorang duk berebut Abah ambik alih ..Abah cakap jam ni takde bateri lagi jadi kita simpankat bilik Umi dulu la ya anak2 ..Nanti dah letak bateri baru kita guna..Hehehe bagus betul En Hubby tak nak bagi anak2 dia berebut..

Ok la dah panjang benar bercerita ..Lya berenti kat sini jer la ..Nanti kalau rasa2 nak menang hadiah dari Blogger Azhafizah Md Nor,jangan segan2 tau komen banyak2 kat Blog Fiza...Mana tahu boleh dapat hadiah nanti ..TIGA TERATAS AKAN DAPAT HADIAH TAU ..Ya tak Fiza !!!! Jadi apa lagi JOM LA TERJAH KAT BLOG SIHATI MERAH JAMBU ..

Akhir kata.Terima kasih Fiza atas Hadiah comel ini .Kak Lya suka,En Hubby suka,Anak2 pon suka.Thanks Again.Mmmuaahhhh Mmmuuaahhhh..Maceh Fiza .. ❤


Artikel Menarik yang Lain

23 Sahabat Setia

  1. Asalamualaiukm Lya dan keluarga..wah! tahnia ..rezeki anda berblog.Sama lah ni Etuza jg suka hijau segar kelihatan..teruskan kunjung blog Etuza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ... Tq Cikgu Etuza..

      Delete
  2. Asalam..nampaknya kena letak cube ais kan. Umur Etuza dan kuang minum, kelau di restoran memang siap oder Nescafe panas atau te o..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe sesekali ok la kan ..takleh la selalu ..Tak gitu Cikgu

      Delete
  3. wah...bestnya...tahniah ye..untung badan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks SA...hehehe untung la tak yah beli hahhaa....

      Delete
  4. yea..bestnyeee..mmg cntk pn kaler tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhikhik mmg cantik HIJAU kaler feberat semua kat umah nie..

      Delete
  5. Tahniah yer Lya. Cute betul jam tu ^_^

    ReplyDelete
  6. Bestnya hadiah jam.
    Fevret saya juga ialah hijau:)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Lya! :D Best tu dapat jam dinding.

    ReplyDelete
  8. wahhh tahniah kak lya
    ohhh my hijaoooo

    ReplyDelete
  9. Wahh.. menariknya. Best.. tahniah Lya.. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah selamat sampai...sama tema dengan blog :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.