❤ #GrowingupwithKIKO Contest ❤

October 12, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Salam Ahad Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

#GrowingupwithKIKO Contest,jom join..Ni contest untuk anak2 yang suka sangat  pakai pakaian JENAMA KIKO hokeyy.. Jenama lain tak boleh hanya jenama KIKO jer..Kalau ada la gambar2 anak sahabat yang kiut miut bergaya dengan pakaian KIKO jom la submit...

Akif pon dah terjebak join sekali,hehehe ..Kebetulan nampak kawan post siap ada hashtag #GrowingupwithKIKO lagi,jadi mata ni laju jer duk terhendap2... Laaa contest rupanya..Dah lama berlangsung sebenarnya tapi Umi Akif baru jer perasan semalam..Hikhikhik nampok bebenor tak berapa nak melayan FB sekarang ni hahahahahaha ... 

Nak bagitahu jugak ya..Gambar tu nanti yang ORIGINAL punya NO EDIT EDIT tau.Tak perlu nak edit sana sini ya..Hantar terus gambar ORIGINAL.Cara nak submit contest ni boleh tengok kat gambar bawah ni ya..

Amazing prizes! KIKO is giving away the smart watches. 
Hurry, participate today in ‪#‎GrowingupwithKIKO‬ contest and stand a chance to be one of the winners!



CONTEST #GrowingupwithKIKO memerlukan 50 LIKES untuk gambar ni ..
Sahabat yang mempunyai FACEBOOK boleh tolong 1 LIKE ..
Tq All ❤ ❤ ❤

 Contest akan TAMAT pada 20 Oct 2014 

Artikel Menarik yang Lain

15 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.