❤ Wordless Wednesday - Penipu !!!!!!! ❤

September 24, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...



Artikel Menarik yang Lain

36 sang pencerita

  1. Amboii. Macam ni punya orang pun ada ke ? T_T

    ReplyDelete
  2. Mcm2 skrg ni kan kak hai i manusia

    ReplyDelete
  3. Selalunya Lya, orang yang menipu identiti nie mesti ada niat jahat. Careful k ^_^

    ReplyDelete
  4. asalamualaikum..baru jumpa balik blog comel ini..ok nal link kan ya,tahnia menjadi pilihan Etza dalam blog list wanita

    ReplyDelete
  5. melampaunya..... pada mama ianya sangat kejam!

    ReplyDelete
  6. berhati2 lah sekarang..macam2 cara je...lya try report pada instagram...mna tau dorang boleh block ke...

    ReplyDelete
  7. boleh plak ade org cmnie.. ishh... suke2 je.. buat email sendiri la.. aiyooo

    ReplyDelete
  8. melampau kan sis?macam² dunia sekarang...

    ReplyDelete
  9. Lya dtg tag http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/first-giveaway-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  10. dia tak ada idea tu..originality tak ada :) jemput singgah di blog A Gentleman To Be

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Huhuhu boleh jer ..nk seribu daya..org ni kan mcm2 cara blh buat huhuhu..

      Delete
  12. Ishhh ade jugak cmtu ke?? gerun plak..

    ReplyDelete
  13. ada jugak macam ni..kena berhati2 .

    ReplyDelete
  14. teknologi tanpa batasan...awat la buat lagu tu..x baik oooo

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum lya....ada juga org yg mcm ni ek..suka2 hati die jer nak tiru org punya...:)

    ReplyDelete
  16. macam susah sangat pulak dia nak buat email sendiri kan

    ReplyDelete
  17. haih... boleh pulak dia ambil emel kak lya ye?? hmm cam tak patut je, punya banyak emel boleh create, yang orang punya lak dia sebat...

    ReplyDelete
  18. dh x de keje lain ke nak buat..hatoiii org mcm ni pun aada ke

    ReplyDelete
  19. konpom ada niat tak elok ni, thanks for info, orang lain kena berhati2.

    ReplyDelete
  20. Saya pernah kena 2 kali mcm ni dulu.. bengang!! Apa masalah dia org tu, tak taulah hmmm.. sabar jelah Lya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.