❤ Video Ni Buat Lya Tergelak Besar ...Hahaha ... ❤

September 16, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Mamat ni buat Lya dan En Hubby gelak sakan ..Cara dia tu alahai camni pon ada ..
Macam2 la budak zaman sekarang ya !!!!!


Mamat ni lawak betull..Tapi jangan buat cam dia tau ..Tak baik tau ...
Jom layan apa dia dah buat kat Operator Celcom .. Ni versi Bahasa Melayu ..
Semalam tengok ngan En Hubby gelak guling2 ..Sakit perut layan Mamat nie..

Satu lagi Video kenakan Operator Celcom ..Ni versi Bahasa Inggeris la pulak ...
Hehehe ..Mamat ni memang lawak giler la ..Tergelak guling2 layan
video nie .......


JANGAN TIRU CARA MAMAT NIE YA !!!! TAK BAIK KENAKAN ORANG ...


Artikel Menarik yang Lain

29 Sahabat Setia

  1. Hhee memg x elok nak kenakan org Kecian operator tu

    ReplyDelete
  2. haha! boring ke apa dok usik operator tu..haha!

    ReplyDelete
  3. lawak. macam ni pun diorg sempat nak mainkan hehe
    Macam rakaman suara kenakan agen insurans.
    Otak ligat sungguh diorg ni kak Lya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaa mmg lawak btol...manusia ni mcm2 Arz...

      Delete
  4. dh lm vid ni sy tgk..kdg2 rsa cm kuang ajor pn ad bt org mcm ni

    ReplyDelete
  5. lawak..tapi mcm tak patut kenakan org mcm tu..huhuh

    ReplyDelete
  6. hahaha... adoiii.. kelakar pulak! moral of the story, jangan kenakan orang, nanti kita terkena balik!

    ReplyDelete
  7. alamak..tak leh tengok video..huhu..

    ReplyDelete
  8. Hahahaha..ana pernah tgk video ni. Mamat ni mmg kuang asam sikit. >< Walau dah tgk, tgk lagi still gelak golek2. Ekekeke

    ReplyDelete
  9. Salam Akif Imtiyaz..... akak ada tag awak kat sini

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    Selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  10. Hehee.. suka2 je mamat tu kenakan org... :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la sesedap rasa jer dia kenakan org huhuhu

      Delete
  11. kathy tag :-
    http://kathyrbain.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award-fuza-musa.html

    ReplyDelete
  12. Memang lawak... :) Tapi yg ditiru perlakuan ini ya!

    ReplyDelete
  13. Alaaa.. internet slow.. x boleh tengok.. ermmm

    ReplyDelete
  14. Tak faham.
    Ke telefon saya ni ade problem.
    Saya pun x suka bab2 kenakan orang ni.
    Tak baik tau.
    Mungkin niat dia just nak melawak.
    Tapi, bagi yang dikenakan tu mungkin x boleh terima lawak tak bertempat.

    ReplyDelete
  15. tak pepasal jadi mangsa kenakalan budak ni..jangan sesekali tiru dan buat camni..

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum lya..yer la x baik kenakn org...:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.