❤ CPUV Nuffnang Sanofi Lactacyd Phase 2 ❤

September 10, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Malam Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Tengah hari tadi Lya dah check Mr Nuffnang ..Malam ni tangan Lya ni gatal pulak nak ''mengecheck'' lagi (ada ke ayat camni ..hehehehe abaikan jer ayat tak berapa best tu ya !!) .. Bukan nak check apa sangat..Lya nak check keywords sebenarnya tapi lain yang dapat ..Yeyyyy, Lya dapat satu lagi CPUV daripada Mr Nuffnang .Alhamdulillah satu lagi CPUV Nuffnang ~ Sanofi Lactacyd Phase 2 melekat kat Blog Akif Imtiyaz hari ini .Syukur,Lya dapat dua CPUV la arini .Bestnyer bestnyer.Tq Mr Nuffnang,Tq Sanofi ..



Lupa nak cakap pasal Sanofi ..Ni kali kedua iklan Sanofi Lactacyd melekat kat Blog Lya..Sebelum ni Lya pernah dapat iklan dari Sanofi ..Tq sudi beriklan lagi kat blog kita...



Sahabat2 Lya kalau ada masa singgah sini tu ...KLIK2 iklan kat Blog Lya ya ..Thanks U ollssss..Jangan bimbang kalau Lya ke Blog sahabat dan berkebetulan ada iklan sedang menari2 Lya akan tolong   KLIK2 jugak ...Pada yang rajin KLIK2 iklan kat sini ..Lya nak ucapkan TERIMA KASIH banyak2 ..


Artikel Menarik yang Lain

38 sang pencerita

  1. Wahhh bestnye.. tahniah ye kak :)

    ReplyDelete
  2. wah... mama pun dapat yang sama jugak macam Lya.. jom klik2! mama klik sini..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Lya... Zumal pun nak check gak la ^_^

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah kathy pun dapat sis....

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah , rezeki tu ... blog lembaran ilmu dah x aktif . aktif kat cetusan minda jer ... he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Vee..ok nnt akan singgah kat cetusan minda plak...

      Delete
  6. Masih tak faham sgt pasal iklan nuffnang ni.. mula-mula buat hari tu dia iklan Churp Churp tu.. tapi pagi ni bukak tengok iklan tukar Sunsilk (Promoted Content) dan yang vertical dari atas kebawah tu dia iklan HP product.. tp check kat nuff takda pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kalau ada kt earning nuffnang tu baru dikira cpuv

      Delete
    2. Ye baru tau..tp tula..hairan sebab dia letak promoted content. Sebelum ni iklan churp churp tu takda pulak. Heeee

      Delete
  7. Alhamdulillah ... Semoga terus dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. tahniah kak....saya masih menanti....

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.