❤ SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA ❤

August 25, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Salam Isnin Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!!!
GA dia mudah ja, follow syarat-syarat dibawah ni :

❤ Segmen ni khas untuk blogger warganegara Malaysia ..
❤ Korang perlu buat satu entry tajuk "SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA", dan tag 3 rakan blogger anda.
❤ Pastikan copy banner diatas ni dan letak dalam entry korang serta link kan ke sini.
❤ Kemudian tinggaikan link entry korang dibawah, mudah untuk farra cek nanti. 
❤ Kepada Sesiapa yang belum follow blog farra, boleh lah follow terlebih ya..
❤ Due date sampai 14 september 2014 sahaja.
❤ Mesti korang nak tau kan apa barang yang farra nak bagi? 
❤ Farra ada 2 pasang baju untuk biberi kepada 2 blogger yang bertuah.
❤ JIKA sambutan menggalakan farra mungkin menampah lagi 2 hadiah kepada peserta.

Selamat Bersegmen Ya !!!
Good Luck & All The Best 

Tag Sahabat Setia 

Mama Niza ❤
❤  Husna Zahidi
Ismi Ana

Artikel Menarik yang Lain

14 sang pencerita

  1. hai kak lya... selamat bersegmen..

    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  2. Segmen minta tolong pun ada... Semoga berjaya ya! :)

    ReplyDelete
  3. Selamat Petang, Terima kasih join GA farra, nanti boleh semak list di sini k.. http://greenfarra.blogspot.com/2014/08/peserta-segmen-biar-saya-tolong-cik.html GOODLUCK

    ReplyDelete
  4. good luck... KM datang dari segmen yang sama..

    http://karyamahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.