❤ Peraduan Selfie Merdeka ''Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta'' Bersama Maskulin ❤

August 24, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Salam Ahad Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...



Semarakkan semangat Merdeka ke-57 dengan ber-selfie penuh kreatif bersama-sama Jalur Gemilang. Inilah masanya untuk anda meluahkan rasa sayang pada Malaysia dan gambar terbaik akan dipilih sebagai pemenang hadiah istimewa Maskulin!

Peraduan ini  bermula 18 Ogos sehingga 31 Ogos 2014 ini. Gambar dan ucapan terbaik akan disiarkan di dalam Facebook, Laman Web dan Instagram Maskulin. Jadilah 'follower' facebook/majalahmaskulin, Instagram dan Twitter @maskulinmag . Perlu diingat bahawa setiap penyertaan perlu disertakan dengan nama penuh dan emel untuk memudahkan kami menghubungi anda.

Tunggu apa lagi? Jangan lupa #hashtag #maskulinmerdeka #maskulinmag #karangkraf #disinilahirnyasebuahcinta .

Maklumat Lanjut : KLIK SINI 

Artikel Menarik yang Lain

19 sang pencerita

  1. Replies
    1. Hehehe Akak tak join sekadar kongsi pada kawan2 jer

      Delete
  2. Replies
    1. Sis tak join sekadar kongsi utk sahabat2 yang minat join je

      Delete
  3. menariknyaa!! sesuai dgn fenomena sekarang..yg mana pantang jumpa je mesti selfie.. hahhaa..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Moga berjaya pada yg join ..akak share jer kat sini tak join

      Delete
  5. Replies
    1. Hehehe Lya tak join sekadar berkongsi pada sahabat byg minat jer

      Delete
  6. Replies
    1. Hehehe join la Tyy ..Sis tak join sekadar kongsi jer

      Delete
  7. Gambar boleh ambil tp yg stucknye bila nak buat ucapan tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambik gamboooo dlu ucapan kemudian kira ..ala Jia takkan tak boleh buat ucapan best2..tak caya akk..

      Delete
  8. Suka selfie..tapi xde bendera nak selfie.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.